Na úvod zimního turnaje remíza
Klub

Na úvod zimního turnaje remíza

Redakce

Předehrávané utkání zimního turnaje Dekorace S.O.S. Cup 2009 na pražském Slavoji Vyšehrad skončilo remízou. Na hřišti s umělým povrchem sehrály rezervní týmy prvoligových klubů kvalitní duel. První poločas vyšel lépe Teplickým, po přestávce se naopak dařilo Boleslavským, ale ze spousty šancí zvládli pouze vyrovnat.

Tepličtí svoji aktivitu v první půlhodině vyjádřili dvěma góly. Nejprve se v 19. minutě prosadil Beran hlavou po rohovém kopu – 1:0. Za pět minut boleslavskou ztrátu míče ve středu pole potrestal Jindráček tečovanou střelou – 2:0.

V úvodní čtvrthodince nuceně ze hry odstoupil boleslavský útočník Schubert s výronem v kotníku. Jeho spoluhráči začali ohrožovat soupeřovu branku teprve deset minut před přestávkou. Po zmařených šancích Chramosty, Mašanského a Holuba teprve v předposlední minutě poločasu po Vajglově centru zleva hlavičkoval zdařile Chramosta – 2:1.

Ve druhém poločase měli Boleslavští stálou převahu a několik stoprocentních šancí. Prosadil se však pouze v 58. minutě Fabián po samostatné akci – 2:2. Před vyrovnávacím gólem zahodili příležitosti Mašanský, Fabián a Chramosta. Za nerozhodného stavu měl Chramosta třikrát možnost strhnout výhru na boleslavskou stranu, ale nepodařilo se mu to ani jednou. Vrcholem střelecké marnosti byla akce, v jejímž finále teplický gólman Valeš vyrazil Mašanského střelu k Chramostovi a jeho dorážku reflexivně vytlačil na tyč.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger – Malík (46. Pekar), Martínek, Murárik, Fabián – Kadlec (78. Horák), Svoboda, Holub, Vajgl – Chramosta, Schubert (13. Mašanský). Připraven byl ještě náhradní gólman Stuchlý.

Sestava FK Teplice“B“: Špicar (46. Valeš) – Struha (46. Kopřiva), Pimpara, Beran, Košler (55. Svoboda) – Syroťuk (46. Holly), Kopecký (78. Šollar), Breite, Hanzlík – Smola, Jindráček.

Góly: 19. Beran, 24. Jindráček – 44. Chramosta, 58. Fabián

Fanshop banner