Hokej s Hradcem prohráli a těší se na Žižkov
Klub

Hokej s Hradcem prohráli a těší se na Žižkov

Redakce

Boleslavští fotbalisté ve středu 3. prosince prohráli první exhibiční hokejové utkání s hradeckými fotbalisty, přestože vysoko vedli. Nevydařený zápas jim však chuť do dalšího klání na ledě nevzal. Ve čtvrtek 4. prosince od 17,30 hodin se fotbalové týmy FK Mladá Boleslav – FK Viktoria Žižkov střetnou v hokejovém utkání v mladoboleslavské Metrostav aréně. Diváků v hradeckém hledišti bylo jen pár desítek. V očekávání sportovní show snad v ochozech mladoboleslavského zimáku nastane o poznání větší tlačenice. Výtěžek dobrovolného vstupného totiž bude vánočním dárkem dětskému domovu v Mladé Boleslavi.

FC Hradec Králové – FK Mladá Boleslav 6 : 5

Na hradeckém zimáku hráli fotbalisté hokej bez odpočinku devadesát minut, to znamená dobu, na kterou jsou trénovaní. Boleslavští začali dobře a sázeli soupeři jeden gól za druhým. Skóre otevřel Papadopulos a po něm se postupně přidali Kalina, Rajnoch, Poláček a Sedláček. Za jasného stavu 5:0 ve prospěch Mladé Boleslavi famózní brankář Rolko chytil trestné střílení, ale vzápětí inkasoval ze hry první gól od Podhajského.

Do mladoboleslavské branky se postavil Táborský a do té doby úspěšný brankář Rolko se vrhl do ofenzívy. Góly však padaly výhradně do mladoboleslavské sítě. Stříleli je Chleboun, Lindr, Sláma, vyrovnávací Zinke a vítězný Poděbradský.

Fanshop banner