Kalendář na rok 2009 prodává Bolekshop
Klub

Kalendář na rok 2009 prodává Bolekshop

Redakce

Fotbalový kalendář pro rok 2009 představuje boleslavské fotbalisty v pozicích a prostředích, které určitě překvapí. Například Tomáš Poláček kličkuje mezi pyramidami, Václav Procházka pomáhá udržet vodní přehradu, Michal Papadopulos ohýbá věž v Pise a Ludovic Sylvestre zdolává Mount Everest. „Tak kreativní kalendář fotbalový klub ještě neměl,“ tvrdí klubový manažer komunikace Jirka Koros.

Obchodní ředitel FK Mladá Boleslav Petr Svěcený

pověřil realizací klubového kalendáře pro rok 2009 pražskou reklamní agenturu Grafixon. Zodpovědným art directorem byl Michal Rosenbaun a fotografie v průběhu několika listopadových dnů dělal Josef Dvořák. „S mladoboleslavskými kluky byla spolupráce velmi dobrá,“ shodli se tvůrci Rosenbaun s Dvořákem. „Tématická jedinečnost i úroveň grafického zpracování přesáhnou nejen pojizerský region, ale dovolím si tvrdit, že i hranice České republiky,“ tvrdil v předstihu Petr Svěcený. Že nepřeháněl, se může každý fanda FK Mladá Boleslav nyní osobně přesvědčit.

Za lidovou cenu 290,- Kč kalendář FK Mladá Boleslav pro rok 2009 prodává Bolekshop (suterén jižní fotbalové tribuny v areálu Městského stadionu) každý všední den v době od 12 do 17 hodin.

Fanshop banner