Charitativní koncert se vydařil
Klub

Charitativní koncert se vydařil

Redakce

Dvě stě posluchačů zcela zaplnilo kostel Povýšení svatého kříže v Kosmonosech v prvním prosincovém pondělí při charitativním koncertu Člověk vidí správně jen srdcem. Výtěžek pomohl nákupu speciálního rehabilitačního přístroje zvaného motomed pro třináctiletého Patrika Hoška z Liberce, který je zdravotně hendikepovaný po sportovním úrazu a kosmonoskému koncertu byl osobně přítomen.

Spolupořadateli charitativního koncertu byly FK Mladá Boleslav a Římskokatolická farnost. „Nevím o podobné spolupráci s fotbalovým klubem v České republice a tak kosmonoský koncert považuji za zcela unikátní,“ prohlásil jeden z iniciátorů farář Jiří Veith, jenž se podílel na moderování více než dvouhodinové akci. „Byl jsem nadšený, že fotbalisté na nabídku ke spolupráci kývli. Koncert splnil mé očekávání a celková atmosféra byla mimořádně vydařená,“ dodal Jiří Veith, který patří k pravidelným návštěvníkům ligových fotbalových klání na mladoboleslavském Městském stadionu. Ve spolupráci s FK Mladá Boleslav hodlá pokračovat i v příštím roce.

Na charitativním koncertu Člověk vidí správně jen srdcem vystoupili Ondřej Brzobohatý, Kamila Nývltová, Martina Pártlová, Hana Pecková, Martina Fišerová, Hana Seidlová, Renáta Worek-Drössler, František Lamač a Stanislav Hložek.

Fanshop banner