Při hokeji padlo gólů nepočítaně
Klub

Při hokeji padlo gólů nepočítaně

Redakce

První hokejové utkání mají mladoboleslavští fotbalisté zdárně za sebou. Na ledě zimního stadionu v Benátkách nad Jizerou v prvním prosincovém pondělí se rozdělili do dvou družstev a rozdali si to mezi sebou. Gólů padalo nepočítaně, zranění vyžadující lékařkou péči neutrpěl nikdo, drobné šrámy se neregistrovaly. Hokejové exhibice hrají boleslavští fotbalisté ve středu 3.12. v Hradci Králové a ve čtvrtek 4.12. v Mladé Boleslavi proti Viktorii Žižkov.

Hráči nastoupili v modrých a bílých dresech. Modrý tým měl v brance Táborského a v poli hráli Papadopulos, Nečas, Hapal, Sedláček, Šeda, Řezníček, Opiela, Kysela. Bílý tým postavil do branky Rolka a hráli Procházka, Rajnoch, Pecka, Poláček, Ševinský, Janíček, Miller, Kalina.

Šavlovačky s hokejkami se přímo na kluzkém ledě nezúčastnili, ale s neskrývaným úžasem a pobavením ji přihlíželi Ganugrava, Mendy a Sylvestre. V roli diváků zůstali také Mach s Kubáskem, kteří mají z fotbalu drobná svalová poranění. Rekonvalescent Hrdlička se věnoval rehabilitaci.

Kdo vyhrál?

„Starší a zkušenější, to znamená v bílých dresech,“ pravil Rolko.

A o kolik?

„To nikdo neví, nestihli jsme všechny góly počítat,“ dodal brankář vítězného týmu.

Program hokejových exhibicí mladoboleslavských fotbalistů:

Středa 3. prosince od 11 hodin - zimní stadionu Hradec Králové:

FC Hradec Králové – FK Mladá Boleslav

Čtvrtek 4. prosince od 17,30 hodin - zimní stadion Mladá Boleslav:

FK Mladá Boleslav – FK Viktoria Žižkov

Fanshop banner