Začínají zimní turnaj
Klub

Začínají zimní turnaj

Redakce

Utkání FK Teplice“B“ – FK Mladá Boleslav“B“ se hraje v sobotu 6. prosince od 11 hodin na hřišti Slavoje Vyšehrad v Praze. Je úvodním střetnutím třetího ročníku vyšehradského zimního turnaje, který má tentokrát oficiální název Dekorace S.O.S. Cup 2009. Duel teplických a boleslavských juniorů je jediným konaným v letošním roce, všechna ostatní turnajová utkání jsou na programu až v roce 2009.

Předchozí ročník vyšehradského turnaje vyhrál tým AC Sparta Praha“B“, který se však do třetího ročníku nepřihlásil. Pořadatelé ze Slavoje Vyšehrad rozdělili dvanáct přihlášených mužstev do dvou skupin.

Ve skupině A se střetnou Bohemians 1905, Slavoj Vyšehrad, Viktoria Žižkov“B“, Viktoria Plzeň“B“, Buldoci Karlovy Vary a Kladno“B“.

Ve skupině B budou hrát Slavoj Vyšehrad“B“, Sparta Krč, Loko Vltavín, Mladá Boleslav“B“, Graffin Vlašim a Teplice“B“.

Ve skupinách se hraje systémem každý s každým. FK Mladá Boleslav“B“ se postupně střetne s FK Teplice“B“ (6.12.08), FC Graffin Vlašim (10.1.09), Loko Vltavín (31.1.09), SK Sparta Krč (7.2.09), FK Slavoj Vyšehrad“B“ (21.2.09).

Podle umístění ve skupinách se mužstva střetnou o konečné umístění v závěrečných duelech v sobotu 28. února a v neděli 1. března.

První soupeř na vyšehradském zimním turnaji FK Teplice“B“ hraje divizi a ve skupině B podzimní sezónu dohrál na sedmé příčce, když sedmkrát vyhrál, dvakrát remizoval a šestkrát prohrál. Ze všech účastníků divizní B skupiny nastříleli Tepličtí nejvíce gólů (celkové skóre 36:22), a to především zásluhou rekordní výhry v Blšanech ve čtvrtém kole 9:1. Pouze ve třech mistrácích nedali ani jeden gól.

Střelci v mistrovských zápasech: 6 – Syroťuk a Jindráček, 4 – Vondrášek a Smola, 3 – Breite a Šollar, 2 – Hanzlík a Mareš, 1 – Kopřiva, Kopecký, Leandro, Holly, Pimpara a vlastní českobrodský Mrázek.

Fanshop banner