Učiliště Škoda Auto je šance i pro fotbalisty
Klub

Učiliště Škoda Auto je šance i pro fotbalisty

Redakce

Ve středu 10. prosince od 8 do 17,30 hodin se koná Den otevřených dveří Středního odborného učiliště v mladoboleslavské automobilce Škoda Auto. Je to šance pro ty rodiče a děti, kteří obdobnou akci nestihli v poslední listopadové sobotě, kdy si učiliště přišlo prohlédnout více než tři sta zájemců. Nabídka se týká také talentovaných fotbalistů, kteří uvažují o studování ve sportovní třídě od 1. září 2009 ve čtyřletém oboru mechanik strojů a zařízení s maturitou a zároveň o zařazení do dorosteneckého družstva FK Mladá Boleslav.

Den otevřených dveří Středního odborného učiliště v mladoboleslavské automobilce Škoda Auto nabízí zájemcům prohlídku celého interiéru moderního studijního ústavu. Rodiče s dětmi uvidí učebny, pracoviště praktické výuky i domov mládeže. Na podrobnosti se můžou dotazovat pedagogů učiliště, zástupců automobilky i šéfa sportovních tříd. Při dnu otevřených dvbeří v sobotu 29. listopadu informační i jiné související služby návštěvníkům zabezpečovalo třicet pracovníků učiliště. Podobně tomu bude i při Dnu otevřených dveří ve středu 10. prosince.

Talentovaní mladí fotbalisté, kteří uvažují o studiu ve sportovní třídě SOUs Škoda Auto od 1. září 2009 ve čtyřletém oboru mechanik strojů a zařízení s maturitou a souběžnou možností zařadit se do dorosteneckých družstev FK Mladá Boleslav, získají bližší informace u těchto kontaktních osob:

Michal Doležal ze sekretariátu mládeže FK Mladá Boleslav na telefonním čísle 326 910 960 nebo 737 270 827 a e-mailové adrese michal.dolezal@fkmb.cz

Milan Šíp, vedoucí trenér sportovního centra mládeže, na telefonním čísle 731 635 602.

Fanshop banner