Na Bohemians jsme připravení, tvrdí Hapal
Klub

Na Bohemians jsme připravení, tvrdí Hapal

Redakce

Trenér Pavel Hapal se vrátil do Mladé Boleslavi po třech dnech od české reprezentace v dobré náladě, protože byl s týmem, který vyhrál nad San Marinem rozdílem třídy a připsal si potřebné tři body do kvalifikační tabulky. „Po čtyřech nepovedených ligových utkáních jsem byl zase u vítězství,“ usmíval se ve čtvrtečním odpoledni, aniž dal na sobě znát, že se v předchozí noci moc nevyspal, když se letecky vracel od reprezentace. Poslechněte si trenéra Pavla Hapala ve video reportáži na TV Bolka.

Trenér připustil, že příprava před utkáním s Bohemians byla trochu odlišná, než před jinými ligovými zápasy. Nebyla však ovlivněná soupeřem, nýbrž skutečností, že boleslavské mužstvo musí po čtyřech zápasech bez výhry konečně naplno bodovat. „V Plzni jsme sehráli nejhorší utkání na podzim a tak jsme se na nedělní mistrák důkladně připravovali.“

Pavla Hapala v uplynulých dvou prohraných zápasech zklamaly góly inkasované ze standardních situací, z nichž v předchozích zápasech podzimní sezóny nepadl do boleslavské sítě ani jeden gól.

„Byl jsem se osobně podívat na utkání Bohemians se Spartou. Určitě pookřáli a povzbuzení úspěchem budou bojovat s touhou prosadit se i proti nám. Dali čtyři góly Baníku, dali čtyři góly Spartě, takže jejich ofenzívní síla je velká, ale my se musíme soustředit hlavně na svoji vlastní hru a navázat na předchozí úspěchy,“ pravil Pavel Hapal.

Fanshop banner