V sobotu proti Plzni na umělé trávě
Klub

V sobotu proti Plzni na umělé trávě

Redakce

Utkání 16. kola ČFL FK Mladá Boleslav“B“ – FC Viktoria Plzeň“B“ se hraje v sobotním dopoledni 22. listopadu od 10,15 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Ve čtyřech předchozích vzájemných utkáních sice padlo celkem deset gólů, ale boleslavští střelci dvakrát vyšli zcela naprázdno. Vyhráli jenom jednou na jaře 2007.

Statistika vzájemných utkání v ČFL:

Podzim 2006 Plzeň“B“ – MB“B“ 1:0

Jaro 2007 MB“B“ – Plzeň“B“ 4:1 (M.Sedláček, Holub, Vajgl a Murárik)

Podzim 2007 Plzeň“B“ – MB“B“ 3:1 (Fabián)

Jaro 2008 MB“B“ – Plzeň“B“ 0:0

V současné tabulce ČFL před posledním podzimním kolem je mužstvo Viktoria Plzeň“B“ na páté příčce a má o propastných jedenáct bodů více než tým FK Mladá Boleslav“B“ na jedenácté příčce. Asistentem trenéra plzeňské juniorky Milana Matejky je Jiří Skála, který před čtyřmi lety kopal v mladoboleslavském dresu.

Venku Plzeňští prohráli jenom jednou a to hned v prvním podzimním kole ve Vlašimi 0:1. V dalším podzimním programu třikrát remizovali - v Karlových Varech 1:1, na Vyšehradu 0:0 a ve Varnsdorfu 1:1. Venku dokonce čtyřikrát bodovali naplno, když porazili České Budějovice“B“ 2:0, Sezimovo Ústí 3:0, Hlavici 2:1 a Liberec“B“ také 2:1.

Boleslavští na domácím hřišti v letošním podzimu neprohráli, ačkoliv ztratili osm bodů za čtyři remízy - Hlavice 1:1, Liberec“B“ 1:1, Varnsdorf 0:0 a Žižkov“B“ 1:1. Porazili doma Jablonec“B“ 2:0, Náchod Deštné 2:1, Letohrad 5:0, Králův Dvůr 5:2.

V posledním vzájemném střetnutí, které se hrálo letos na jaře v Mladé Boleslavi, nepadl ani jeden gól. Boleslavský Vizingr v 63. minutě trefil tyč, plzeňští Dvořák ve 34. a Chvojan v 60. minutě trefili břevno. Hrál se svižný fotbal se šancemi před oběma brankami. Zajímavému utkání FK Mladá Boleslav“B“ – FC Viktoria Plzeň“B“ 0:0 chyběly jenom góly.

Jarní sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger – Brezinský, Mrvík, Kopic, Kalíšek (87. Horák) – Dittrich, Vizingr, Kučera, M. Sedláček – Schubert (82. Humaj), Vaněček.

Jarní sestava FC Viktoria Plzeň“B“: Ilizi – Chvojan, Süsser, Bauer, Bárta – Trantina, Šiml, Staněk, Dvořák (90. Šuranský) – Rodrigues (69. Leitl), Krbeček.

Fanshop banner