Podzimní boje o body skončily
Klub

Podzimní boje o body skončily

Redakce

Poslední mistrovská utkání sehráli ligoví dorostenci a žáci se střídavými úspěchy, a to tak, že starší své soupeře přehráli, kdežto mladší podlehli. Nejmladší žáčci „E“ družstva nastříleli po sedmi gólech bez rozdílu, zda hráli o mistrovské body nebo jenom přátelsky. Novák se trefil šestkrát a Klíma pětkrát.

Ve dnech 13.-16.11.2008 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská, přípravná a turnajová utkání s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A“dorost – FC Viktoria Plzeň „B“ 3:1 (1:1)

V dramatickém utkání boleslavské góly dali Synek, Dudka a Chramosta. Bližší informace o tomto zápase najdete v samostatném článku na webových stránkách FKMB.

FK Mladá Boleslav „C“dorost – FC Viktoria Plzeň „B“ 1:4 (1:1)

O výsledku posledního podzimního utkání našich mladších ligových dorostenců rozhodly individuální chyby v průběhu II.poločasu. Utkání pro náš tým začalo dobře, Klíma vstřelil vedoucí gól, na který však hosté dokázali do přestávky odpovědět vyrovnáním. Po změně stran byla hra dlouho vyrovnaná, ale závěr zápasu vyzněl lépe pro hosty, kteří dokázali využít chyb v našich obranných řadách.

FK Mladá Boleslav „A“žáci – FK BAUMIT Jablonec 3:1 (2:1)

Po dvou předchozích výhrách zakončili „A“ žáci podzimní sezónu důležitým vítězstvím nad svým soupeřem z Jablonce. Převahu jsme dokázali do přestávky využít vedením 2:1, naše branky dali Vraštil a Eliáš. Po změně stran se Eliášovi podařilo vstřelit důležitý pojišťovací gól, a i přes vyloučení brankáře Charváta 10 minut před koncem, se našemu družstvu podařilo zasloužené vedení udržet.

FK Mladá Boleslav „C“žáci – FK BAUMIT Jablonec 1:3 (0:3)

Hosté byli v průběhu I.poločasu jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vedli. Po změně stran prostřídali, hra se vyrovnala a výsledkem byla naše branka Vodháněla, která pouze zkorigovala výsledek na konečných 1:3.

FK Mladá Boleslav „E“žáci – Polaban Nymburk „B“ 7:1 (4:1)

„E“ žáci v posledním podzimním utkání vysoko zvítězili po převaze, kterou dokázali zúročit i gólově. Po dvou brankách vstřelili Klíma a Novák, po jedné brance přidali Charvát, Najman a Mansfeld. Tímto vítězstvím si udrželi vedoucí pozici v tabulce I.A třídy mladších žáků.

FK Mladá Boleslav „E“žáci – FK BAUMIT Jablonec 7:1

V týdnu sehráli naši nejmladší žáci přípravné utkání s Jabloncem a dokázali v něm po jednoznačné převaze vysoko zvítězit. Čtyři branky dal Novák, tři další přidal Klíma.

FK Mladá Boleslav roč.2001 se zúčastnil velmi dobře obsazeného halového turnaje v Kladně a skončil na velmi pěkném 4.místě. I když naše družstvo prohrálo v sedmi utkáních pouze jednou, turnajový bodový systém a trochu štěstí je připravilo o medailové umístění.

Výsledky FKMB :

FKMB – SK Kladno A 2:2 (Šlechta, Hakkel)

FKMB – AC Sparta Praha 0:0

FKMB – SK Slavia Praha 1:2 (Bárta)

FKMB – FK Dukla Praha 3:0 (Mašek, Hakkel, Chumlen)

FKMB – FK Baník Most 1:0 (Mašek)

FKMB – 1.FL Příbram 0:0

FKMB – SK Kladno B 2:1 (Mašek, Bárta)

Fanshop banner