Nejvýraznější podzimní prohra
Klub

Nejvýraznější podzimní prohra

Redakce

Junioři v předposledním podzimním utkání nedali ani jeden gól. Naopak tři inkasovali a tak si z jihu Čech odvezli nejvýraznější podzimní prohru. I přes tento neúspěch si v mistrovské tabulce ČFL nepohoršili a zůstali na jedenácté příčce. Poslední podzimní mistrák hrají v sobotu 22. listopadu doma s Viktorií Plzeň“B“.

První gól padl již v 8. minutě a dal ho kanonýr Sezimova Ústí Mach, pro kterého to byla již šestá podzimní trefa. Tři minuty před přestávkou v domácí sestavě Rožbouda vystřídal Vesecký a než odešli hráči do kabin, stihnul nový muž na hřišti přidat druhý gól do boleslavské branky.

Boleslavskému týmu nepomohlo ani dvojí střídání v poločase. Naopak Sezimovo Ústí zvýšilo v 58. minutě vedení Předotou. V letošní podzimní sezóně boleslavští junioři vyšli popáté střelecky naprázdno.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Šeda – Svoboda, Mrvík, Martínek, Horák - Kadlec (46. Hunaj), Kučera, Mašanský (46. Malík), Sedláček, – Chramosta, Schubert (68. Holub).

Sestava FK Spartak MAS Sezimovo Ústí: Michňa - Janů, Kochlöfl, Rožboud (42. Vesecký), Předota - Kočí, Thomas, Kostečka, Mour (70. Zelenka) - Mach, Horka

Góly: 8. Mach, 45. Vesecký, 58. Předota

Rozhodčí: Fišer – Jan Dobrý, Josef Dobrý

Fanshop banner