Hapal: Plzeň byla lepší
Klub

Hapal: Plzeň byla lepší

Redakce

Boleslavští fotbalisté po domácí prohře s Ostravou prohráli také v Plzni 0:2 a trenér Pavel Hapal musel skousnout, že soupeř byl lepší, než jeho svěřenci. Ani jeden z nich v sobě neprobudil takové bojovné nasazení, kterým by zlomil nezdařený vývoj utkání. „Plzeň vyhrála zaslouženě,“ uznal Pavel Hapal po utkání před novináři.

„Plzeň byla lepším týmem, my podali velice špatný výkon, se kterým jsme nemohli pomýšlet ani na bod. Nezbývá nám, než zmobilizovat síly na poslední dvě podzimní ligová kola.“ řekl zklamaný Pavel Hapal bezprostředně po prohraném plzeňském utkání.

Plzeňský trenér Pavel Vrba zářil: „Jsem spokojený, že jsme navázali na tři body z Brna. Jsou strašně důležité pro klidné přezimování v klidnějším středu tabulky. V utkání s Boleslaví jsme dobře kombinovali, přehrávali středovou řadu soupeře a góly dali ze standardních situací, které jsme v týdnu pečlivě nacvičovali.“

Právě pokoření obrany po dvou rohových kopech mrzelo Hapala nejvíce. „Plzeň se na standardky připravila lépe, než my,“ uznal mladoboleslavský trenér, že standardní situace rozhodly utkání.

Fanshop banner