Fotbalový klub zve na charitativní koncert
Klub

Fotbalový klub zve na charitativní koncert

Redakce

Fotbalový klub Mladá Boleslav spolu s Římskokatolickou farností pořádají vánoční koncert Člověk vidí správně jen srdcem. Uskuteční se v pondělí 1. prosince od 18 hodin v kostele Povýšení svatého kříže v Kosmonosech a finanční výtěžek bude věnován hendikepovanému chlapci.

V programu koncertu se představí Iva Frühlingová, Ondřej Brzobohatý, Kamila Nývltová, Martina Pártlová, Hana Pecková, Martina Fišerová, Hana Seidlová, Renáta Worek-Drössler, František Lamač a v moderování se budou střídat Jiří Veith a Vlasta Korec.

Vstupné na koncert je 250,- Kč a předprodej od úterý 18. listopadu zajišťují Bolekshop v areálu mladoboleslavského Městského stadionu, Infocentrum v Železné ulici v Mladé Boleslavi, radio Jizera ve své recepci, prodejna Quelle v Kosmonosech, prodejna Quelle v Bakově nad Jizerou a hospoda U Čonků v Kosmonosech.

Ekonomický výtěžek vánočního koncertu bude věnován Dětskému domovu Na Celně v Mladé Boleslavi a na nákup speciálního rehabilitačního přístroje zvaného motomed pro třináctiletého Patrika Hoška z Liberce, který je zdravotně hendikepovaný po sportovním úrazu.

Fanshop banner