V Sezimově Ústí o desátou příčku
Klub

V Sezimově Ústí o desátou příčku

Redakce

Utkání 15. kola ČFL FK Spartak MAS Sezimovo Ústí – FK Mladá Boleslav“B“ se hraje v sobotu 15. listopadu od 13,30 hodin a bude to boj o desátou příčku v mistrovské tabulce, na kterou se boleslavští junioři posunou jedině výhrou, kdežto Sezimovu Ústí k jejímu uhájení stačí remíza.

V minulém mistrovském ročníku ČFL vzájemné měření sil boleslavské juniorky se Sezimovým Ústím vyznělo vyrovnaně. V srpnu 2007 Sezimovo Ústí doma vyhrálo 2:0 a odvetu v březnu 2008 mladoboleslavská juniorka doma vyhrála také 2:0. Oba góly dal Mašek.

Jarní sestava FK Mladá Boleslav“B“: Šeda – Brezinský, Vizingr, Mrvík, Horák – Dittrich (75. Schubert), Hrdlička, Kučera (86. Svoboda), M.Sedláček – Mašek (88. Kadlec), Vaněček. Připraveni ještě byli Dytrt, Pára a Ehrenberger.

Jarní sestava FK Spartak MAS Sezimovo Ústí: Chylík – Kordík, Kočí, Kochlöfl, Rožboud – Endl (86. Jelen), Koutník, Kostečka, Horka – Sedliak (74. Kvasnička), Zelenka. připraveni ještě byli Hňup, Předota a Baláž.

FK Spartak MAS Sezimovo Ústí se po sedmi divizních ročnících dohodl v roce 2007 s Tatranem Prachatice na výměně soutěží a dostal se tak na nejvyšší sportovní úroveň ve své historii. A při své premiérové účasti v ČFL si vedl znamenitě. V ročníku 2007/08 se umístil na druhém místě s pětibodovou ztrátou na postupující tým Sparta Praha“B“ a jedním bodem náskoku před třetím Graffinem Vlašim.

Proto je současné postavení FK Spartak MAS Sezimovo Ústí na desátém místě tabulky ČFL nemilým překvapením. Na vině je třetí nejslabší ofenzíva s patnácti nastřílenými góly a šestá nejprostupnější defenzíva s jednadvaceti inkasovanými góly. FK Spartak MAS Sezimovo Ústí doma prohrál s Karlovými Vary 1:2, Viktorií Plzeň“B“ 0:3, Hlavicí 0:1 a porazil Dynamo České Budějovice„B“ 1:0, Slavoj Vyšehrad 3:2, Graffin Vlašim 2:1 a Slovan Liberec“B“ 2:1. Nerozhodně nehrál ani jednou.

Klubovým střelcem podzimní sezóny je Mach s 5 góly. Další přidali Horka 3, Předota a Kostečka po 2, Vesecký a Sedliak po 1. Jedním gólem do vlastní sítě pomohl liberecký Vulin.

Fanshop banner