Doma jsou neporazitelní
Klub

Doma jsou neporazitelní

Redakce

Utkání 14. kola ČFL FK Mladá Boleslav“B“ – FK Králův Dvůr se hraje v sobotním dopoledni 8. listopadu od 10,15 hodin na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu. V tabulce třináctí mladoboleslavští junioři na domácím hřišti v podzimní sezóně ještě neprohráli a tentokrát hostí tým z předposledního místa tabulky ČFL, před kterým mají náskok jen pěti bodů.

Tým FK Mladá Boleslav“B“ v dosavadních čtrnácti mistrácích získal celkem čtrnáct bodů, přičemž třináct si připsal za tři výhry a čtyři remízy z domácího hřiště. I když boleslavští junioři doma ztratili nečekaně hodně bodů, drží na podzim stále domácí neporazitelnost. A tu by měli proti předposledními mužstvu z Králova Dvora potvrdit.

Cábelíci, jak se královodvorským fotbalistům přezdívá od nepaměti, jsou letošním nováčkem ČFL a v podzimních čtrnácti mistrovských utkáních nasbírali pouze devět bodů. Z nich pouze dva jsou z cizích hřišť za remízy na Slavoji Vyšehrad 0:0 a Slovanu Liberec“B“ 2:2.

Kompletní podzimní bilance FK Králův Dvůr: venku Buldoci Karlovy Vary 0:1, doma Letohrad 1:4, venku Dynamo České Budějovice“B“ 0:3, doma Viktoria Žižkov“B“ 2:1, venku Slavoj Vyšehrad 0:0, venku Slovan Varnsdorf 0:1, doma Náchod-Deštné 5:1, doma Spartak Sezimovo Ústí 0:1, venku Viktoria Plzeň“B“ 1:5, doma Sparta Krč 0:1, venku Hlavice 1:2, doma Slavia Praha“B“ 1:1, venku Slovan Liberec“B“ 2:2 a doma Písek 0:2.

Cábelíci ve čtrnácti mistrovských zápasech nastříleli pouze třináct gólů, přičemž v sedmi, to znamená v polovině z nich, neprostřelili soupeřova brankáře ani jednou a střelecky vyšli úplně na prázdno. V mužstvu nemají žádnou výraznou kanonýrskou osobnost, o čemž svědčí statistický fakt, že na třinácti mistrovských gólech se podílelo devět střelců: 2 - Milan Petr, Petr Dochtor, Petr Bláha, Jakub Bureš, 1 - Jan Kyklhorn, Roman Fulín, Radim Fikejz, Tomáš Bláha, Lukáš Vácha.

Boleslavští dali jenom o čtyři góly více. Na sedmnácti podzimních gólech se podílelo jedenáct třelců: 4 – Táborský, 3 – Fabián, 2 – Chramosta, 1 - Humaj, Rolko, Nečas, Řezníček, Sedláček, Ševinský, Mašanský, Vizingr.

Fanshop banner