Firma Ledvision zpestřuje fotbal
Klub

Firma Ledvision zpestřuje fotbal

Redakce

Velkoplošné projekce v rámci fotbalových utkání na Městském stadionu v Mladé Boleslavi vnímají diváci už jako samozřejmost. A při tom se dvě venkovní LED obrazovky, jedna velká 2,2x3,7 metrů a druhá 4,5x5,5 metrů, doplněné televizní kamerou a režijním zázemím, účastníkům fotbalových utkání představily teprve v letošním roce.



Na dvou LED obrazovkách můžou sledovat nejen reklamní spoty, ale především pestré a poutavé informace z fotbalového dění a klubového zákulisí. Před utkáním záznamy z předchozích ligových utkání a rozhovory s trenéry i fotbalisty, v průběhu utkání nejaktuálnější informace o stavu skóre, střídání hráčů a opakování gólových a herních situací, takže má divák v hledišti podobný informační komfort, jako u televizní obrazovky.


„Snažíme se, co nejvíce zaujmout diváka a podat mu aktuální informace právě o hraném utkání i zajímavých událostech, které mu předcházely,“ uvedl Aleš Illichman ze společnosti Ledvision, která pro fotbalový klub LED obrazovky provozuje a vyrábí video programy ve spolupráci s pracovníky a spolupracovníky FK Mladá Boleslav.

www.ledvision.cz

Fanshop banner