Příprava bez víkendového volna
Klub

Příprava bez víkendového volna

Redakce

Utkání 13. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FC Baník Ostrava se hraje v pondělním podvečeru 10. listopadu od 17,15 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. Přestože boleslavští fotbalisté hrají podruhé za dva týdny ligové utkání v pondělním termínu, tak ani v takovém případě nemají o víkendu volno. A nedočkají se ho ani v týdnu po ostravské bitvě, neboť od úterý zahájí přípravu na sobotní mistrák v Plzni.

Volný den měli fotbalisté naposledy v úterý 4. listopadu. Následující den se sešli k odpolednímu tréninku, kterému předcházelo hodnocení pokaženého utkání v Liberci.

V areálu Městského stadionu trénoval ve středečním odpoledni kompletní hráčský kádr s výjimkou mladíků, kteří v Nymburku kopali za juniorku přátelské utkání proti dorostenecké reprezentaci ČR“18“ (Šeda, Sedláček, Ganugrava, Nečas, Řezníček) a dlouhodobě zraněného Hrdličky.

Na čtvrtek 6.11. a na pátek 7.11. trenér Hapal naordinoval týmu dvoufázovou přípravu, vždy dopoledne od 9,30 hodin a odpoledne od 14 hodin. A příprava na Baník Ostrava pokračuje i o víkendu. V sobotu se trénováním dopoledne, v neděli odpoledne přibližně v čase mistrovského utkání. Po nedělním tréninku se mužstvo přesune k tradičnímu předzápasovému soustředění na Holé Vrchy do penzionu Sparing, kde stráví noc, absolvuje taktickou přípravu a vrátí se na mladoboleslavský Městský stadion bezprostředně před pondělním utkáním.

Fanshop banner