Rozstříleli reprezentační dorost
Klub

Rozstříleli reprezentační dorost

Redakce

Boleslavští junioři pojali roli treninkového partnera hodně nevděčně a dorostenecké reprezentaci vedené zkušeným koučem Jaroslavem Hřebíkem nasázeli čtyři góly po pěkných fotbalových akcích, kterých však jinak v celém devadesátiminutovém průběhu bylo k vidění málo. V reprezentačním dresu osmnáctiletých hrál mladoboleslavský Jan Bořil. Utkání se hrálo v nymburském sportovním centru.

První gól již ve 13. minutě dal po zaváhání soupeřovy defenzívy a Sedláčkově přihrávce Řezníček – 0:1. Další góly padaly až po změně stran a mohutném prostřídání obou sestav.

V 69. minutě napřáhl ke střele ze dvaceti metrů Chramosta, ale trefil pouze tyč. O minutu později již byl úspěšnější. Sedláček po levé straně utekl obraně a jeho přízemní centr Chramosta bezpečně doklepl do sítě – 0:2.

V 77. minutě se v šanci ocitl Schubert, jeho střelu brankář se štěstím vyrazil, ale pouze ke Smetanovi, který již bez problémů odkrytou branku trefil – 0:3. Po narážečce se Schubertem netrefil prázdnou branku Nečas. Pět minut před koncem opět Sedláček z levé strany připravil střeleckou pozici Chramostovi a ten skóre konečnou podobu – 0:4.

Trenér boleslavské juniorky Josef Hloušek vyzkoušel hráče ve třech různých sestavách, které měnil vždy po půlhodině.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“ v čase od 1. do 30. minuty: Pokorný – Svoboda, Bílý, Mrvík, Fabián – Nečas, Kučera, Ganugrava, Sedláček – Chramosta, Řezníček.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“ v čase od 31. do 60. minuty: Pokorný (46. Šeda) – Svoboda, Bílý, Martínek, Horák – Mašanský, Smetana, Ganugrava, Fabián – Schubert, Řezníček.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“ v čase od 61. do 90. minuty: Šeda – Mašanský, Martínek, Mrvík, Horák – Nečas, Smetana, Kučera, Sedláček – Chramosta, Schubert.

V nominaci dorostenecké reprezentace byli dva mladoboleslavští fotbalisté Jan Bořil a Michal Rýdl, z nichž Bořil hrál první poločas a Rýdl pro zranění vůbec nenastoupil.

Česko"18" v I. poločasu: Dostál - Novák, Kolařík, Matas, Machalický - Hlůpik, Folprecht, M.Pospíšil, Bořil - Putz, Musiol.

Česko"18" ve II. poločasu: Holý - Smrž, Šimáček, T.Pospíšil, Smetana - Kučera, Repa, Hurník, Mareš - Vašíček, Pázler.

Góly: 70. a 85. Chramosta, 13. Řezníček a 77. Smetana

Fanshop banner