Holky a kluci, přijďte fandit proti Ostravě
Klub

Holky a kluci, přijďte fandit proti Ostravě

Redakce

Holky a kluci, přijďte s rodiči fandit na pondělní utkání FK Mladá Boleslav – FK Baník Ostrava na rodičovskou tribunu v sektoru G fotbalového hlediště. David a Lucka mají i tentokrát pro děti připravené soutěže, omalovánky, balónky, sladkosti a hlavně dobrou náladu a neúnavnou snahu společně s dětmi fandit. Těšíme se na vás!

V Liberci naši fotbalisté sice nechali dva body úplně zbytečně, když celý zápas byli v převaze a hráli hezký a pohledný fotbal i v chladném a nepřívětivém počasí. Možná byl na vině i fakt, že v libereckém hledišti bylo málo diváků a opravdových příznivců fotbalu. A chyběla rodinná tribuna s Luckou a Davidem. Ti chystají, že před utkáním s Ostravou pomalují děti klubovými barvami, společně si zafandí, užijí si tipovací soutěž na vítěze utkání, přičemž na nejlepší tipaře čeká odměna.

Protože nejčastěji se návštěvníci městského stadionu v souvislosti s provozem rodinné tribuny ptají, zda můžou přijít na rodičovskou tribunu s dítětem kdykoliv a zda musí mít nějakou speciální vstupenku, vzkazuji všem dětem i rodičům, že v sektoru G je rodinná tribuna určená právě rodičům s dětmi i samotným dětem, kteří můžou k nám přijít kdykoliv bez rozdílu, zda na fotbal chodí s permanentkou nebo s jednorázovým lístkem na jedno utkání.

Děkujeme za dotazy a návrhy sloganů, za říkanky a popěvky pro dlouhodobou soutěž na emailové adrese deti.fandi.fkmb@seznam.cz, který je k určen dětem i jejich rodičům.

Těšíme se na každého z vás, R.Koutníková z agentury Modella (www.modella.cz)

Fanshop banner