Rekordní podzimní prohra
Klub

Rekordní podzimní prohra

Redakce

Boleslavská juniorka promarnila sedmou šanci bodovat na soupeřově hřišti a nerozhodném prvním poločasu prohrála zcela zbytečně na vyšehradském hřišti. Čtyři inkasované góly jsou rekordní podzimní nadílkou a výrazem hodně nedůsledné defenzívy. Góly Chramosty a Fabiána nestačily ani na bod.

Už v 10. minutě šli Vyšehradští do vedení Šourkem, který se trefil z trestného kopu přes hráčskou zeď – 1:0. O tři minuty později jasnou šanci Matuszného vychytal brankář Kubásek.

Ve 20. minutě v první boleslavské šanci střílel vedle Svoboda a za tři minuty po Mašanského přihrávce šel sám na gólmana Víška Chramosta, ale nastřelil jen jeho nohy. Ve 35. minutě se však už Chramosta prosadil, když potrestal hrubou chybu vyšehradského brankáře a vyrovnal – 1:1.

Po změně stran měl nejprve gólovou příležitost po Horákově centru Sedláček, ale z vápna branku netrefil. V 57. minutě Budějský z trestného kopu poslal opět Vyšehradské do vedení - 2:1. Vyrovnání měl na kopačce Sedláček, ovšem těsně přestřelil.

V 68. minutě boleslavští hráči ztratili ve středu pole míč a toto zaváhání z protiakce potrestal Sobíšek – 3:1.

Jiskřičku naděje vykřesal v 79. minutě po Sedláčkově akci Fabián – 3:2. Konečnou podobu výsledku dal tři minuty před koncem Janda – 4:2.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Kubásek – Svoboda, Mrvík, Martínek, Horák – Nečas, Vizingr (46. Kadlec, 84. Holub), Sedláček, Fabián - Mašanský (62. Schubert), Chramosta.

Sestava FK Slavoj Vyšehrad: Víšek – Budějský, Šourek, Janda, Hendrych - Pechar (82. Cherbi), Matuszny, Frohna, Ježdík (60. Tavars) - Kubík (90. Řehák), Sobíšek.

Góly: 10.Šourek, 57, Budějský, 68. Sobíšek, 87. Janda – 35. Chramosta, 79. Fabián

ŽK: Matuszny – Nečas, Sedláček

Rozhodčí: Schröter – Blaschke, Pařík

Diváků: 324

Fanshop banner