Nejstarší dorostenci a nejmladší žáci se rozstříleli
Klub

Nejstarší dorostenci a nejmladší žáci se rozstříleli

Redakce

Poslední říjnový víkend dorostenecká družstva neprohrála ani jedno ze čtyř mistrovských utkání. Naopak žákovská družstva v ligových a divizních soutěžích ani jednou nevyhrála. Žákovskou čest zachraňovali nejmladší kluci z „E“ družstva, kteří mělnického soupeře rozstříleli osmi góly a hattrick si připsal Klíma.

Ve víkendových dnech 25.-26.10.2008 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a turnajová utkání s těmito výsledky :

AC Sparta Praha „B“ – FK Mladá Boleslav „A“dorost 1:7 (1:2)

Ke dvěma gólům Zahustela po jednom přidali Kubát, Dudka, Smetana, Kučera a Vorasický. Bližší informace o tomto zápase najdete v samostatném článku na těchto webových stránkách FKMB.

Dvůr Králové – FK Mladá Boleslav „B“dorost 0:1 (0:1)

B dorost po prohře v minulém kole na domácím hřišti zabral a přivezl tři body ze Dvora Králového. Po celou dobu zápasu jsme byli lepším týmem, výhru zařídil brankou již v I.poločase Pavel Tvaroha.

AC Sparta Praha „B“ – FK Mladá Boleslav „C“dorost 1:1 (0:1)

C dorost byl velmi blízko vítězství. V bojovném utkání slušné úrovně jsme drželi se svým soupeřem krok, do přestávky jsme se ujali vedení Hošťálkem po rohovém kopu Klímy. Krátce před koncem I.poločasu byl po druhé ŽK vyloučen Lánský. Po změně stran jsme dobře bránili a vyráželi do nebezpečných brejků, bohužel se nám nepodařilo vstřelit druhou branku a domácí v nastaveném čase z trestného kopu vyrovnali.

Dvůr Králové – FK Mladá Boleslav „D“dorost 0:4 (0:1)

Výhra D dorostu se nerodila vůbec snadno. O výsledku se rozhodlo až v 60.minutě. Do té doby byli domácí vyrovnaným soupeřem, brankář Stehno musel likvidovat několik nebezpečných střel. Do vedení jsme se dostali Randákem, poté domácí nastřelili břevno. Po Lánczově druhé brance jsme již utkání ovládli a Lukeš s Horákem přidali další branky.

FK Baník Most – FK Mladá Boleslav „A“žáci 3:2 (2:1)

Už se zdálo, že naši žáci získají alespoň bod, ale opět jsme doplatili na individuální chyby našich hráčů a těsně prohráli. Do zápasu jsme vstoupili dobře, Gebert vstřelil z trestného kopu vedoucí gól utkání. Ovšem nedůslednost v zadních řadách znamenala obrat skóre a poločas jsme 2:1 prohráli. Po změně stran jsme byli aktivnější, domácí jsme k ničemu nepustili a v poslední minutě jsme Eliášem vyrovnali. Domácím se po naší špatné rozehrávce podařilo v nastaveném čase vstřelit rozhodující branku.

RMSK Cidlina Nový Bydžov – FK Mladá Boleslav „B“žáci 3:2 (2:1)

Utkání na půdě celku z popředí tabulky přineslo zajímavý průběh, našemu fyzicky zdatnějšímu soupeři jsme se herně vyrovnali, vycházela nám kombinace. Domácí do přestávky vedli, po změně stran se našemu týmu podařilo vyrovnat, ale chyba v závěru zápasu, následný faul v pokutovém území a proměněná penalta rozhodla o těsném vítězství Nového Bydžova. Naše branky dali Nedošetko a Kubelka.

FK Baník Most – FK Mladá Boleslav „C“žáci 1:1 (0:0)

Alespoň jeden bod přivezli naši žáci z Mostu díky této remíze našich mladších žáků. Po vyrovnaném průběhu zápasu je remíza asi spravedlivým vyjádřením dění na hřišti, naši branku vstřelil Siřínek.

RMSK Cidlina Nový Bydžov – FK Mladá Boleslav „D“žáci 2:0 (1:0)

Zápas začali lépe domácí, ujali se vedení. S dalším průběhem zápasu se hra vyrovnala a naší dobré hře chybělo pouze lepší zakončení. Po změně stran a inkasované druhé brance v naší síti si domácí již své vítězství nenechali vzít.

FK Mladá Boleslav „E“žáci – FC BECK Mělník 8:0 (6:0)

„E“ žáci si i v dalším zápase I.A třídy mladších žáků zastříleli a soupeře z Mělníka jasně přehráli a vysoko porazili. Tři branky dal Klíma, dvě Charvát, po jedné přidali Rakouský, Raška a Hložek.

Výsledky družstev minikopané :

Krajský přebor starších přípravek :

SK Slovan Varnsdorf „A“ – FKMB „A“ 1:1

SK Slovan Varnsdorf „B“ – FKMB „A“ 0:2

SK Slovan Varnsdorf „A“ – FKMB „B“ 3:0

SK Slovan Varnsdorf „B“ – FKMB „B“ 1:1

SK Slovan Varnsdorf „A“ – FKMB „C“ 1:7 Novák 4, Petrův 2, Grus

SK Slovan Varnsdorf „B“ – FKMB „C“ 0:18 Novák 5, Petrův 5, Lazorenko 4, Jeníček 3, Mansfeld

Více o činnosti družstva FKMB roč.99 na www.fkmb99.cz.

Krajský přebor mladších přípravek :

FKMB „A“ – Jiskra Mimoň 2:1 Hubáček, Mašek

FKMB „A“ – Loko Česká Lípa 3:2 Hubáček, Mašek, Strouhal

FKMB „B“ – Jiskra Mimoň 3:2 Pulo 3

FKMB „B“ – Loko Česká Lípa 1:2 Chaloupka

Fanshop banner