K úplné spokojenosti chyběly góly
Klub

K úplné spokojenosti chyběly góly

Redakce

Po bezgólovém utkání Mladé Boleslavi se Slavií Praha sice nebylo vítěze, ale slávistický trenér Karel Jarolím vypadal o poznání spokojeněji, než boleslavský Pavel Hapal. Bylo to logické. Pro ambiciózní Slavii byl jeden bod sice malý, ale přeci jenom zisk to byl. Kdežto Boleslav poprvé doma ztratila body, i když neztratila na stříbrném postavení v ligové tabulce ani na bodovém odstupu za vedoucí Slavií.

„Uhájili jsme první pozici, získali plusový bod, naopak soupeř dva ztratil, takže jsem získali. Remíza má pro nás svoji hodnotu,“ potvrdil Karel Jarolím, který zdůraznil pozitivní jev utkání ve snaze obou mužstev vyhrát, z čehož se urodilo hodně nebezpečných situací před oběma brankami. „Utkání mělo kvalitu, hráčům nemám skoro co vytknout, snad jen to, že soupeře pustili hlavně v prvním poločase do několika šancí, ale Vaniak nás podržel. My měli také poměrně dost slibných situací, které jsme mohli vyřešit efektivněji. Jsem spokojený s tím, že jsme neinkasovali a remízu považuji za zaslouženou,“ dodal Karel Jarolím.

Boleslavský Pavel Hapal po utkání se Slavií řekl: „Také jsme chtěli zvítězit. Oboustranně ofenzívní fotbal naplnil očekávání, ale divák může být zklamán, že neviděl góly. Kromě prvních deseti minut hráči do puntíku splnili, co jsme chtěli hrát. Neměli jsme tentokrát štěstí, že nám do soupeřovy branky napadl gól, i když šancí jsme si vypracovali dost. Hráče za předvedený výkon chválím, ale jsem zklamaný, že jsme nevyhráli.“

Fanshop banner