Vízek tipuje remízu
Klub

Vízek tipuje remízu

Redakce

V utkání FK Mladá Boleslav – SK Slavia Praha hraném v pondělí 27. října od 17,15 hodin půjde o vedení v lize. „Mladá Boleslav se mi hodně líbí, je to skutečná štika Gambrinus ligy a přeju jí, aby štikou zůstala co nejdéle. Hraje sympatický fotbal a má velmi dobře srovnané mužstvo. Pro obhájce titulu Slavii je v současnosti Boleslav nebezpečnější soupeř než Sparta,“ pravil internacionál, hostinský, sázkař a glosátor fotbalového dění Ladislav Vízek.

O vyhlídkách pondělních soupeřů v boji o nejvyšší příčku v Gambrinus lize a o tom, proč Ladislav Vízek tipuje remízu, si více přečtete ve zpravodaji vydaném klubem speciálně k utkání FK Mladá Boleslav – SK Slavia Praha.

Také se tam dočtete, kolikrát hrál ve své fotbalové kariéře Vladimír Šmicer proti mladoboleslavským družstvům, jak dopadl souboj boleslavských a slávistických golfistů, co těší a štve fotbalového prezidenta Josefa Dufka, jak se cítí po návratu do boleslavského mužstva a do české Gambrinus ligy kanonýr Luboš Pecka a jaké nové kostýmy chystají Holky z Bolky.

Ve fotbalovém zpravodaji samozřejmě najdete informace o soupeři z pražské Slavie, statistické údaje, tabulky žákovských družstev, postavení juniorky v ČFL a další klubové zajímavosti. Samozřejmě nechybí soupisky FK Mladá Boleslav a SK Slavia Praha, tabulka Gambrinus ligy a podzimní ligový los.

Fanshop banner