Veteráni těsně prohráli
Klub

Veteráni těsně prohráli

Redakce

Mužstvo mladoboleslavské staré gardy v roli hostujícího střelce posílil Pavel Hapal, někdejší reprezentant a dnes trenér prvoligového týmu FK Mladá Boleslav. Jeho kolega z mladoboleslavského realizačního týmu Ladislav Maier, kdysi liberecký i reprezentační gólman a dnes vedoucí boleslavského ligového mužstva, oblékl v tomto duelu dres libereckého soupeře.

Mladá Boleslav hrála v sestavě: J.Pechanec - Hůlka, Dytrych, L.Sedláček, Pokorný - Mozurciak, Navrátil, Hapal, Fiksel - Barvíř, Klain. V utkání velmi dobré úrovně boleslavské góly stříleli Navrátil, Barvíř a Hapal, který další tři jasné šance promarnil. Po prvním poločase, který Boleslavští zaslouženě vyhráli, se projevilo, že Liberečtí na rozdíl od boleslavského týmu měli na lavičce hráče k prostřídání a tak se jim podařilo skóre obrátit. Jedním gólem se na liberecké výhře podílel i Maier, který vzhledem ke své brankářské minulosti překvapivě nastoupil v útoku.

Boleslavští fotbaloví veterání by rádi ještě na podzim stihli sehrát dvě utkání, pravděpodobně 24. listopadu a 8. prosince. Určitě se však představí na tradičním vánočním halovém turnaji, který se v mladoboleslavské sportovní hale uskuteční 27. prosince. Účast již přislíbily týmy Olomouce, Plzně, Kladna a samozřejmě Mladé Boleslavi.

Fanshop banner