Fandí i nejmenší děti
Klub

Fandí i nejmenší děti

Redakce

V dosavadním průběhu podzimní sezóny se potvrdil smysl rodinné tribuny ve fotbalovém hledišti FK Mladá Boleslav. Sektor G, který byl pro děti vybrán, je na bezpečném místě západní tribuny, to znamená na opačné straně hřiště, než jsou sektory pro fankluby domácího i hostujícího týmu.

Rodiče s malými dětmi můžou bezpečně přicházet i odcházet, což byl jeden z hlavních cílů fotbalového klubu. Druhým cílem byly záměry, aby mladí fanoušci měli možnost fandit společně, neztráceli se mezi dospělými, aby si fotbal oblíbili, aby jim někdo vysvětlil, kdo je z hráčů kdo, co se na hřišti děje a tím pádem je nenásilnou formou zatáhl do fotbalového dění .

Děti na rodinné tribuně pokaždé vítají Lucka a David s připravenými soutěžemi, informacemi a také dárečky. Pro úplně nejmenší děti, které ještě neudrží pozornost dívat se na průběh celého fotbalového utkání, jsou připravené pastelky, křídy a omalovánky, případně můžou využívat dětské hřiště v sousedství rodinné tribuny. Větší děti soutěží a fandí. Rodiče se dívají v klidu na fotbal, neboť mají své děti v dohledu a pod dozorem Lucky s Davida.

Není divu, že návštěvnost rodinné tribuny zápas od zápasu roste, spokojené děti se vracejí a kdo o ní ještě neví, veškeré informace nalezne na www.fkmb.cz, přičemž pro děti a jejich rodiče byl zprovozněn mail deti.fandi.fkmb@seznam.cz.

„Myslím, že rodinná tribuna má smysl a pokud dospělí pochopí, že pro jejich děti je na fotbale tím pravým místem, bude nás stále více vidět a slyšet,“ prohlásila R. Koutníková z agentury Modella (www.modella.cz ), která pro FK Mladá Boleslav rodinnou tribunu provozuje.

Fanshop banner