Po Teplicích marodí Miller a Sylvestre
Klub

Po Teplicích marodí Miller a Sylvestre

Redakce

Teplickou bitvu z boleslavských fotbalistů nejvíce odnesl brankář Miroslav Miller, kterého v dramatickém závěru brutálně bez míče knokautoval pěstí Sabou a vyřadil jej ze hry. Jeden z nejdůležitějších stavebních kamenů boleslavské defenzivní hráze Millera doslova odtáhli lékař s kustodem z hrací plochy a v brance ho nahradil Josef Kubásek. „Pořád mě bolí hlava,“ prohlásil Miroslav Miller čtyřiadvacet hodin po zranění.

Zraněný boleslavský brankář odjel v nedělním podvečeru z teplické arény podoben legendárnímu husitskému vojevůdci s ovázaným okem. Naštěstí následky zranění jsou hodně vzdálené tomu, jaké utrpěl Jan Žižka z Trocnova. „V pondělí jsem byl v mladoboleslavské nemocnici na speciálním vyšetření, které potvrdilo, že oko poškozené nemám. Ale stále vidím špatně, přesněji řečeno trochu rozmazaně a pořád mě bolí hlava,“ popsal svůj zdravotní stav v pondělním odpoledni Miroslav Miller.

Pondělní trénink vynechal nejen Miroslav Miller, ale také další důležitá figura současné ligové sestavy Ludovic Sylvestre, který si po teplickém utkání stěžoval na natažený stehenní sval. „Bolí, bolí,“ pravil srozumitelnou češtinou a s bolestivou grimasou v obličeji, když si promakával poraněné místo.

Trénink v pondělním dopoledni předčasně opustil útočník Ivo Táborský, když při hře na dvě branky inkasoval neúmyslný bolestivý nákop od brankáře Šedy do nedávno uzdraveného kotníku. Netrénoval ani Tomáš Poláček, který doléčuje svalové zranění ze zápasu proti Příbrami.

Pondělní dopolední lehčí trénink završili hráči komplexní regenerací. V úterý mají volný den a od středy 22. října začnou s přípravou na utkání 11. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – SK Slavia Praha.

Z momentálních marodů Miller, Poláček, Sylvestre, Táborský a Hrdlička se určitě na hřišti neobjeví posledně jmenovaný, jenž po zlomenině zánártních kůstek začal minulý týden s rehabilitací. „Nevím, jak na tom budu,“ pokrčil rameny Miller. Nad Poláčkem, Sylvestrem a Táborským také visí otazníky…

Fanshop banner