Bořil s Rýdlem oceňují Hřebíkovy rady
Klub

Bořil s Rýdlem oceňují Hřebíkovy rady

Redakce

Boleslavští mladíci Jan Bořil a Michal Rýdl nejsou žádnými nováčky v reprezentačních výběrech. Ve třech dorosteneckých kategoriích oblékali národní dres Jan Bořil pětadvacetkrát a Michal Rýdl dvacetkrát. Naposledy v přátelských duelech proti Polákům pod vedením trenéra Jaroslav Hřebíka. Poslechněte si Bořila s Rýdlem ve video reportáži na TV Bolka.

Mladí Češi porazili Poláky dvakrát (2:1 a 3:0). „Byli jsme lepší,“ řekl Rýdl. „Výhry jsme si zasloužili,“ dodal Bořil. Přestože patří mezi zkušené dorostenecké reprezentanty, tak se oba shodují, že každý zápas v národním dresu je obrovská pocta a fotbalový svátek.

A co hlavní kouč osmnáctileté reprezentace Česka Jaroslav Hřebík?

„Vynikající trenér, výborný taktik, přísný na dodržování příkazů a herních principů. Nadává hodně, když to nedodržíme, ale dovede i pochválit, když se nám daří,“ shodli se Rýdl s Bořilem. Oba jsou si vědomi, že v Mladé Boleslavi od nich spoluhráči i trenéři očekávají, že zkušenostmi získanými v mezinárodním fotbalovém styku pomůžou k dosažení klubového sportovního cíle. Ten je jasný – vrátit FK Mladá Boleslav do elitní celostátní dorostenecké ligy. „Na postup máme,“ věří si.

Fanshop banner