Trenér Stanner: Hráči dobili baterky
Klub

Trenér Stanner: Hráči dobili baterky

Redakce

Dva týdny mezi dvěma mistráky 9. a 10. kola Gambrinus ligy využili boleslavští fotbalisté k důkladnému trénování a vyléčení různě závažných poranění. „Jak se mezi fotbalisty říká, dobíjeli jsme baterky,“ charakterizoval činnost Karel Stanner, který sportovní přípravu prvoligového kádru vede v době nepřítomnosti hlavního kouče Pavla Hapala. Ten se od české reprezentace vrátí k boleslavskému týmu ve čtvrtek 16. října. Stannera si poslechněte ve video reportáži na TV Bolka.

Celý týden po utkání s Příbramí netrénoval Tomáš Poláček, který s nataženým svalem mírně rozšířil marodku, na níž je stále Tomáš Hrdlička po zlomenině nártních kůstek. „Začal jsem už s rehabilitací,“ prozradil Hrdlička pohybující se stále s pomocí berlí. Ostatní hráči měli jen drobné zdravotní problémy a tak trénovali bez omezení.

Po nedělním a pondělním volnu od úterý 14. října začíná příprava na utkání 10. kola proti Teplicím. „Nikoho se nebojíme,“ zdůraznil Karel Stanner.

V úterý a ve středu mají boleslavští fotbalisté naplánovanou dvoufázovou přípravu. Z Mladé Boleslavi odcestují v sobotu po odpoledním tréninku. Noc a předzápasovou přípravu stráví v Modré u Děčína ve sportovním areálu, na který mají příjemné vzpomínky z letošního léta, neboť tam v přátelském utkání porazili Most 4:1 (Rajnoch, Sylvestre, Papadopulos, Kalina - Slabiševič).

Utkání 10. kola Gambrinus ligy FK Teplice – FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 19. října již od 15 hodin. Kvůli čtyřnásobnému napomínání žlutými kartami nemůžou hrát teplický Klein a boleslavský Poláček. Autobus s boleslavskými fanoušky odjíždí z mladoboleslavského Městského stadionu v pravém nedělním poledni.

Fanshop banner