Pojeďte do Teplic
Klub

Pojeďte do Teplic

Redakce

Prvoligový tým FK Mladá Boleslav hraje o přední příčky Gambrinus ligy a činí tak s podporou svých příznivců, kteří o sobě dávají vědět především při domácích utkáních. V poslední zářijové neděli se však parádně předvedli i na pražském Žižkově a fotbalisté by rádi podobnou atmosféru zažili i v Teplicích, kde hrají v neděli 19. října.

Vedení FK Mladá Boleslav pořádá pro své fotbalové fanoušky dotovaný zájezd k utkání 10. kola Gambrinus ligy FK Teplice – FK Mladá Boleslav, které se hraje v neděli 19. října od 15 hodin.

Odjezd se uskuteční ve 12 hodin z mladoboleslavského Městského stadionu, kde budou autobusy přistavené za pokladnami hlavní vstupní brány do areálu. Cena zájezdu (doprava + vstupenka) je 200,- Kč (člen fanclub 150,- Kč). Platící fanoušek si může vzít jednoho rodinného příslušníka za 50% ceny (manželka, dítě do 15 let), které však musí nahlásit předem z důvodu rezervace dostatečného počtu sedadel v autobuse.

Přihlášky a bližší informace o fotbalové výpravě do Teplic eviduje Jan Pažout na telefonu 777 313 404 nebo na email jan.pazout@centrum.cz- heslo TEPLICE

Uzávěrka přihlášek je v pátek 17. října ve 12 hodin.

Fanshop banner