Trénují bez Hapala a Rajnocha
Klub

Trénují bez Hapala a Rajnocha

Redakce

Trenér Pavel Hapal a hráč Jan Rajnoch se v úterý 7. října hlásili v Praze na reprezentačním soustředění, v jehož rámci Česko sehraje dvě utkání kvalifikace na MS 2010. Ostatní fotbalisté a členové realizačního týmu FK Mladá Boleslav měli v úterý volný den a od středy trénují po vedením Karla Stannera a Oty Brunegrafa. Ostré ligové utkání čeká boleslavské mužstvo až v neděli 19. října, kdy jede do Teplic.

Boleslavští fotbalisté po vítězném nedělním mistráku proti Příbrami v pondělí trénovali a podstoupili komplexní regeneraci. V úterý 7. října měli volný den. Ve středu a ve čtvrtek dvoufázové, v pátek a v sobotu jednofázové tréninkové zatížení absolvují pod vedením Stannera a Brunegrafa. V neděli a v pondělí mají volno a od úterý 14. října začnou intenzivní přípravu na náročný ligový duel FK Teplice – FK Mladá Boleslav, který se hraje v nedělním odpoledni 19. října od 15 hodin.

Hapal s Rajnochem budou mít trochu jiný režim. S reprezentačními kolegy se sešli v pražském hotelu Praha na úterní oběd a odpoledne absolvovali první trénink na pražském Strahově. Tam budou trénovat ve středu i ve čtvrtek. V pátečním dopoledni se letecky přesunou do Polska a večer si zatrénují v Chorzowě, kde se kvalifikační utkání Polsko – Česko hraje v sobotním večeru 11. října od 20,30 hodin. Hned po skončení utkání se vrátí letecky do Prahy. V neděli podstoupí regeneraci, v pondělí se přesunou autobusem do Teplic, kde se kvalifikační utkání Česko – Slovinsko hraje ve středečním podvečeru 15. října od 17,30 hodin.

Ve čtvrtek se trenér Hapal i hráč Rajnoch zapojí do přípravy v Mladé Boleslavi, aby se po třech dnech vypravili opět do Teplic k ligovému utkání.

Nominace Česka na dvě kvalifikační utkání MS 2010 proti Polsku a Slovinsku: brankáři Petr Čech (Chelsea), Daniel Zítka (Anderlecht), Jaroslav Drobný (Hertha Berlin), obránci Zdeněk Grygera (Juventus), Marek Jankulovski (AC Milan), Michal Kadlec (Leverkusen), Zdeněk Pospěch (FC Kodaň), David Rozehnal (Lazio Řím), Tomáš Ujfaluši (Atletico Madrid), záložníci David Jarolím (Hamburk), Radoslav Kováč (Spartak Moskva), Jaroslav Plašil (Osasuna), Jiří Kladrubský (Sparta Praha), Jan Rajnoch (Mladá Boleslav), Radek Šírl (Petrohrad), Stanislav Vlček (Anderlecht), Libor Sionko (Kodaň), útočníci Milan Baroš (Galatasaray), Václav Svěrkoš (Baník Ostrava), Martin Fenin (Frankfurt), Miroslav Slepička (Sparta Praha).

Fanshop banner