Prohráli jsme s Příbramí jenom jednou
Klub

Prohráli jsme s Příbramí jenom jednou

Redakce

Nejčastějším výsledkem vzájemných střetnutí boleslavského a příbramského fotbalu byl těsný gólový poměr 2:1. Příbram tak vyhrála jednou, Boleslav třikrát. Na všech třech boleslavských výhrách nad Příbramí se gólově podílel Luboš Pecka. Vítězství 16. dubna 2006 dokonce zařídil sám dvěma góly. Dvě mistrovská utkání skončila bezgólovou plichtou, shodou okolností obě v kalendářním roce 2005 a obě na mladoboleslavském trávníku.

Statistika vzájemných ligových utkání Mladé Boleslavi s Příbramí:

Podzim 2004 Příbram – Mladá Boleslav 2:1 (Mlika, Mendy – Palát)

Jaro 2005 Mladá Boleslav – Příbram 0:0

Podzim 2005 Mladá Boleslav – Příbram 0:0

Jaro 2006 Příbram – Mladá Boleslav 1:2 (Buryán – Pecka 2)

Podzim 2006 Příbram – Mladá Boleslav 1:2 (Kaplan – Palát, Pecka)

Jaro 2007 Mladá Boleslav – Příbram 2:1 (Pecka, Poláček – Otepka)

V soutěžním ročníku 2007/08 hráli Příbramští II. ligu, proto se s Mladou Boleslaví o mistrovské body nestřetli.

Příbramští při nepovedeném vstupu do této sezóny dvakrát prohráli, aniž dali gól, ale v dalších šesti mistrácích dvakrát vyhráli a dvakrát remizovali. Postupně prohráli doma s Brnem 0:1, v Praze se Slavií 0:1, rozdrtili České Budějovice 3:0, remizovali v Teplicích, prohráli doma s Libercem 1:2 a remizovali doma s Plzní 2:2, prohráli v Ostravě 0:2 a vyhráli doma nad Bohemians 2:1.

Příbram je pátým nejhorším týmem v bilanci z venkovních hřišť, kde ve třech zápasech nedala ani jeden gól a získala jeden bod za bezgólovou plichtu v Teplicích.

Mladá Boleslav je čtvrtým nejlepším ligovým týmem v domácí bilanci, neboť na svém hřišti v předchozích třech zápasech neztratila ani jeden bod.

Fanshop banner