Mendy i Řezníček touží Příbram skolit
Klub

Mendy i Řezníček touží Příbram skolit

Redakce

V mladoboleslavském kádru jsou dva fotbalisté, kteří v nedávné minulosti působili v Příbrami. Jakub Řezníček je odchovancem příbramského klubu a do Mladé Boleslavi přestoupil v loňském létě. Francouzský hráč Alexandre Noël Mendy právě v Příbrami začínal před čtyřmi lety své působení v české Gambrinus lize. Oba na Příbram vzpomínají v dobrém, ale v první říjnové neděli se chtějí podílet na její porážce.

„Příbram byla můj první český klub, na to se nedá zapomenout. Mám tam ještě kamarády, mezi nejlepší patří Daniel Huňa,“ zavzpomínal Alex Mendy, pro kterého po dvouletém působení v Příbrami (2004-06) a ročním v Mostu (2006-07) je Mladá Boleslav třetí českou štací. „Těším se na každé utkání, ale je pravda, že na utkání proti Příbrami o trochu víc. Doufám, že dám gól a vyhrajeme,“ dodal francouzský fotbalista, jenž je v mladoboleslavských službách od konce loňského srpna. Zprvu na hostování z Mostu, nyní již s řádným kontraktem. Více podrobností o Mednym a jeho francouzském spoluhráči v boleslavském dresu najdete ve fotbalovém zpravodaji v rozšířeném vydání pro ligové utkání FK Mladá Boleslav – 1.FK Příbram.

Dravý útočník Jakub Řezníček nezapomíná, že v příbramském klubu fotbalově vyrostl. „Byl jsem tam od svých šesti let a zažil super časy.“ Dobře si pamatuje na ligovou premiéru, kterou zažil v příbramském dresu na jabloneckém trávníku. V letošní první říjnové neděli však veškerá nostalgie půjde stranou. „I když vzpomínám v dobrém, budu mít proti Příbrami o trochu větší motivaci uspět a doufám, že vyhrajeme.“ A na co se můžou v neděli diváci těšit? „Snad padne hodně gólů, protože Příbram není zas tak silný soupeř. Určitě vyhrajeme a doufám, že k tomu přispěji gólem,“ dodal Jakub Řezníček, který za Mladou Boleslav už dal šest ligových gólů.

Fanshop banner