Bolek má skoro třicet nových kamarádů
Klub

Bolek má skoro třicet nových kamarádů

Redakce

Náboru fotbalových talentů se v úterním odpoledni 30. září zúčastnilo téměř třicet chlapců, takže by dali dohromady dvě jedenáctky i s náhradníky. Kdo z různých důvodů nestihl být v úterý u toho, může dodatečně kontaktovat sekretáře mládeže Michala Doležala na 737 270 827, nebo vedoucího trenéra minifotbalu Zdeňka Jakubce na 774 160 405.

Malí adepti fotbalového řemesla po dobu odpovídající jednomu poločasu fotbalového utkání absolvovali testy fyzických schopností a fotbalových dovedností. Vyzkoušeli si kopání penalt na ligového gólmana Millera a zahráli si fotbálek na malé branky s přítomnými hráči z prvoligového kádru. Všechno stihli dříve, než v úterním podvečeru začalo pršet. Nyní budou podle věku zařazeni do různých žákovských družstev FK Mladá Boleslav.

Náboru malých fotbalistů se osobně zúčastnili hráči prvoligového mužstva Jan Rajnoch, Michal Papadopulos, Miroslav Miller, Luboš Pecka, Tomáš Poláček, Jan Kysela, Michal Sedláček, trenéři Pavel Hapal, Oto Brunegraf, obchodní ředitel Petr Svěcený, manažer komunikace Jiří Koros a prezident fotbalového klubu Josef Dufek.

Fanshop banner