Děti zvou na fotbal Lucka a David
Klub

Děti zvou na fotbal Lucka a David

Redakce

Zveme všechny děti, které rádi fandí fotbalu na rodičovskou tribunu v neděli 5. října na utkání 9. Kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – 1.FK Příbram.

Přijďte si zafandit společně s ostaními chlapci a děvčaty, neseďte mezi dospělákama. Soutěž o pokřik, básničku, slogan či popěvek, který požene boleslavské fotbalisty k vítězství, pokračuje. Nápady posílejte na deti.fandi.fkmb@seznam.cz. Těší se na vás Lucka a David.

Pro úplně nejmenší děti, které nevydrží celou dobu sledovat dění na hřišti, jsou připravené pastelky, fixy a křídy.

Při předchozím ligovém fotbale se soutěže „Nakresli svého fotbalistu“ zúčastnilo dvaadvacet dětí ve věku od 6 do 18 let. Bylo těžké vybrat tři nejhezčí obrázky. Ceny od FK Mladá Boleslav si nakonec převzali Míša (8 let), Šimon (7 let) a čtrnáctiletý mladík, který nám zapomněl sdělit své jméno. Všechny soutěžní obrázky budou nyní vystaveny v prostorách rodičovské tribuny při ligovém utkání Mladé Boleslavi proti Příbrami. Mezi děti přijde také maskot mladoboleslavských fotbalistů Bolek. Minisoutěž o tom, jak děti poznají boleslavské fotbalisty, připravil David. Samozřejmě se sladkými odměnami.

„Nám patří rodičovská tribuna v sektoru G. Mezi dospělými se ztratíte, proto přijďte mezi nás, bude vás více vidět i slyšet,“ vzkazují dětem Lucka a David.

(rodičovskou tribunu zajišťuje agentura MODELLA ( www.modella.cz )

Fanshop banner