Fotbalisté vyklusávali, trenér jel za příštím soupeřem
Klub

Fotbalisté vyklusávali, trenér jel za příštím soupeřem

Redakce

Protože mladoboleslavští fotbalisté hráli v poslední zářijové neděli nezvykle v dopoledním čase, tak měli nezvyklý režim i po zbytek toho dne. Bezprostředně po vyhraném klání s Viktorií Žižkov absolvovali v domácím mladoboleslavském zázemí regenerační procedury, na které většinou dochází až druhý den po utkání. Trenér Pavel Hapal však již byl myšlenkami u nejbližšího ligového soupeře, na jehož utkání se v nedělním odpoledni vypravil.

Když z Pavla Hapala v žižkovském tiskovém středisku novináři tahali pokud možno emotivní vyjádření k faktu, že se jeho tým dotáhl na čelo tabulky, zřejmou spokojenost najevo moc nedával: „Neprožívám žádnou euforii z počtu bodů ani z umístění. Čeká nás ještě spousta těžkých utkání a musíme se soustředit vždy jen na nejbližšího soupeře, v tuto chvíli na Příbram.“

Z pražského Žižkova odvezl Hapal mužstvo do Mladé Boleslavi, kde hráčům naordinoval lehké vyklusání pod dohledem asistentů Stannera a Brunegrafa s následnou komplexní regenerací. Sám se po vysprchování rychle sbalil a pospíchal do Příbrami, aby stihnul na vlastní oči shlédnout ligové utkání 1.FK Příbram – Bohemians Střížkov.

„Příbramské mužstvo jsem zatím viděl jenom na videu, proto se tam jedu podívat,“ vysvětlil. Fotbalistům dal v pondělí volno. Na tréninku se sejdou v úterním odpoledni, aby začali přípravu na nejbližší mistrovské utkání. Po úterním tréninku ligoví hráči zpestří svojí přítomností nábor talentovaných chlapců v areálu městského stadionu. Ve středu i v úterý je čeká dvoufázový tréninkový režim, v pátek a v sobotu další běžné tréninkové zatížení, ze soboty na neděli krátké předzápasové soustředění v penzionu Sparing Holé Vrchy a v neděli mistrovské utkání 9. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – 1.FK Příbram. „Nic lehkého nás nečeká, každý ligový soupeř má svoji sílu,“Pavel Hapal.

Fanshop banner