Fotbal je hlavně o gólech, ví Hapal
Klub

Fotbal je hlavně o gólech, ví Hapal

Redakce

Trenér Pavel Hapal v neděli, podobně jako každý jiný den, vstává normálně kolem sedmé hodiny, proto si z nezvyklého dopoledního termínu ligového utkání FK Viktoria Žižkov – FK Mladá Boleslav těžkou hlavu nedělá. I když při svých zahraničních angažmá spíše hrál v pozdním večeru, než v časném dopoledni. Hapalovy názory před ligovým střetnutím na Žižkově si poslechněte ve video reportáži na tomto klubovém webu.

Pavel Hapal hrál fotbal v Německu a ve Španělsku, trénoval nedávno na Slovensku. Nikde nezažil utkání o ligové body před obědem. „Hlavně ve Španělsku se spíše hraje naopak až v extrémně pozdních časech, třeba od deseti hodin večer.“

Trenér však zdůraznil, že boleslavští hráči dopoledne trénují, takže nedělní vstávání a následné hraní pro ně bude podobné, jako v průběhu týdne.

Mladoboleslavští fotbalisté v předchozím ligovém ročníku 2007/08 Viktorii Žižkov ani jednou neporazili a ani jednou nepřekonali jejího brankáře. „O to větší motivace pro nás bude tento zápas,“ prohlásil odhodlaně. „Samozřejmě chceme na Žižkově uspět. Hodně důležité bude vstřelit gól, protože fotbal je hlavně o gólech. A jedině pokud dáme o gól víc než soupeř, budeme úspěšní,“ dodal Pavel Hapal.

Fanshop banner