Papadopulos: Každý zápas chceme vyhrát
Klub

Papadopulos: Každý zápas chceme vyhrát

Redakce

Třiadvacetiletý útočník Michal Papadopulos přišel do Mladé Boleslavi s předsevzetím, že v jejím dresu probudí své přechodně dřímající střelecké vlohy. V letní přípravě se trefil dvakrát, v dosavadních sedmi mistrácích jen jednou, když rozhodl utkání druhého ligového kola proti Zlínu. Třeba se probudí právě v nejbližším utkání FK Viktoria Žižkov – FK Mladá Boleslav, které se hraje v nezvyklém nedělním dopoledním čase.

„Naposledy jsem hrál od 10,15 hodin v dorostu,“ zavzpomínal Michal Papadopulos. I když už dlouho nehrál v tak časném termínu, domnívá se, že s tím žádný problém mít nebude on ani nikdo z mladoboleslavských spoluhráčů. „Trénujeme také brzo dopoledne, takže jsme zvyklí.“

Protože boleslavští fotbalisté s výjimkou úvodního utkání proti Spartě následujících šest ligových neprohráli, tak je jasné, s čím jedou do Prahy.

„Jedeme na každý zápas s tím, že ho chceme vyhrát, a na Viktorce to nebude jiné,“ prohlásil Michal Papadopulos. A přispěje k tomu gólem? „Důležité je vyhrát, není důležité, kdo dá gól, hlavně aby ho někdo dal.“ Ale ve skrytu duše doufá, že se trefí.

Fanshop banner