Střelecký souboj: Řezníček versus Šilhan
Klub

Střelecký souboj: Řezníček versus Šilhan

Redakce

Utkání 7. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – SK Kladno se hraje v neděli 21. září od 16,30 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. Oba týmy mají důvod k sebevědomí. Mladá Boleslav je neporažená pět ligových utkání v řadě, Kladno neprohrálo ve třech utkáních. Boleslavským střeleckým lídrem je Řezníček, kladenským kanonýrem Šilhan. Možná rozhodne jejich střelecká pohotovost, možná se na výsledku podepíší úplně jiní střelci, kteří především v boleslavském dresu zatím dřímou.

Kladenský Jaromír Šilhan dal tři góly, po jednom přidali Jan Procházka a Ondřej Szabo. Nečekaný ostrostřelec Jaromír Šilhan je kladenský odchovanec, který před dvěma roky hostoval v dresu druholigových střížkovských Bohemians a letos na jaře v třetiligových Karlových Varech. Pětadvacetiletý útočník má na svém kontě třináct prvoligových startů a tři góly. Nastřílel je v této sezóně, když se prosadil ve třech ligových utkáních jdoucích po sobě – na Bohemians, doma proti Zlínu a v Jablonci.

V mladoboleslavském dresu dal dva góly Jakub Řezníček, který se prosadil venku proti Jablonci a doma proti Olomouci. Příbramský odchovanec přestoupil do Mladé Boleslavi v loňském létě. Ve dvaceti letech má jednatřicet prvoligových startů (6 za Příbram, 25 za Mladou Boleslav) a šest gólů, které všechny nastřílel v Mladé Boleslavi.

Do aktuální ligové statistiky mladoboleslavských střelců se po jednom gólu zapsali Michal Papadopulos, Tomáš Poláček, Ludovic Sylvestre, Jan Rajnoch a Alex Mendy. Celkem sedm gólů v šesti ligových utkáních je na ambiciózní mladoboleslavský tým chudá úroda. Všichni společně věříme, že je to jen dočasný jev…

Fanshop banner