Rajnoch s Kalinou slibují ofenzívní smršť
Klub

Rajnoch s Kalinou slibují ofenzívní smršť

Redakce

V utkání 7. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – SK Kladno, které se hraje v neděli 21. září od 16,30 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, kapitán mužstva Jan Rajnoch i jeho spoluhráč a kladenský odchovanec Václav Kalina slibují ofenzivní smršť a hodně gólů v kladenské síti. Poslechněte si názory mladoboleslavských fotbalistů Rajnocha a Kaliny ve video reportáži TV Bolka.

Před středečním dopoledním tréninkem absolvovalo mužstvo kritické hodnocení remízového neúspěchu ve střetnutí s Českými Budějovicemi. „Museli jsme si něco vyříkat, protože jsme měli bezpodmínečně vyhrát,“ uznal kritiku kapitán mužstva Jan Rajnoch a zdůraznil, že se už nesmí opakovat podobné výkony, které vedly k vyřazení z tuzemského poháru od třetiligové Hlavice a k remíze s posledním celkem ligové tabulky.

Že se nejedná o plná slova, předvedou prý hráči při první příležitosti a tou je domácí mistrovské utkání proti Kladnu. „Je to náš teprve třetí zápas doma. Ty dva předchozí byly povedené a divákům se musely líbit. Věřím, že to tak bude do třetice. Je jasný, že chceme vyhrát,“ prohlásil Jan Rajnoch. „Půjdeme tvrdě za vítězstvím. Diváci se můžou těšit na ofenzivní fotbal a co nejvíce gólů v síti Kladna,“ přidal se Václav Kalina, který na Kladně fotbalově vyrostl a v současném kladenském kádru stále má pár kamarádů.

Fanshop banner