Fotbalisté můžou pomstít hokejovou porážku
Klub

Fotbalisté můžou pomstít hokejovou porážku

Redakce

Utkání 7. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – SK Kladno se hraje v neděli 21. září od 16,30 hodin na mladoboleslavském městském stadionu. Oproti původně stanovenému času bude výkop o půl hodiny dříve po dohodě s mladoboleslavskými hokejisty, kteří naopak začnou mistrovské utkání 02 extraligy později, aby sportovní příznivci stihli fotbalovou i hokejovou bitvu v jednom nedělním podvečeru.

V úterý 16. září boleslavští hokejisté doma prohráli s Kladnem 1:2 a po pěti dnech dostanou boleslavští fotbalisté příležitost k odplatě. Že by se mohla podařit, tomu napovídá i hodně rozdílné postavení v aktuálním pořadí Gambrinus ligy. FK Mladá Boleslav ze čtvrtého místa má náskok šesti bodů na čtrnácté Kladno.

Navíc se Boleslavští pyšní druhou nejlepší defenzívou Gambrinus ligy. Po šesti kolech je na tom nejlépe vedoucí Sparta Praha, která dostala jen dva góly. Mladá Boleslav inkasovala čtyři a všechny další kluby pět a více gólů.

Mladá Boleslav po úvodní prohře na Spartě Praha 0:1 už neprohrála pět ligových utkání v řadě. Postupně porazila Zlín 1:0, remizovala s Jabloncem 1:1, porazila Brno 2:0 a Olomouc 2:1, remizovala v Českých Budějovicích 1:1.

Kladno naopak po třech porážkách v Ostravě 0:1, doma se Spartou Praha 0:2, na Žižkově se střížkovskými Bohemians 1:3 a dvou remízách doma se Zlínem a v Jablonci shodně 1:1, teprve na šestý pokus doma vyhrálo, a to nad Olomoucí 2:0.

Fanshop banner