Už ve středu do Krče
Klub

Už ve středu do Krče

Redakce

Anglický týden absolvuje juniorka, když po první výhře nad jabloneckým soupeřem v uplynulé sobotě jede nyní dvakrát ven. ČFL má totiž ve středu 17. září od 16,30 hodin vložené 17. kolo, do jehož programu patří utkání SK Sparta Krč – FK Mladá Boleslav“B“. V 7. kole se v sobotu 20. září od 16,30 hodin hraje utkání FC Graffin Vlašim – FK Mladá Boleslav“B“. Doma si boleslavská juniorka zahraje až v sobotu 27. září proti Náchodu.

Tým SK Sparta Krč v uplynulém mistrovském ročníku 2007/08 působil ve II. lize, odkud se po roční epizodě vrátil do ČFL. Po šesti odehraných kolech se podle očekávání zařadil mezi přední třetiligové celky. Aktuálně je čtvrtý se ztrátou tří bodů na vedoucí Vlašim, s níž boleslavské družstvo změří síly v následujícím utkání.

Právě s Vlašimí, která se netají postupovou touhou, utrpěli krčští fotbalisté zatím jedinou prohru. Dosavadní výsledky SK Sparta Krč v ČFL: Jablonec“B“ – Krč 1:4, Krč – Vlašim 0:3, Náchod – Krč 1:3, Krč – Karlovy Vary 2:1, Letohrad – Krč 1:1, Krč – České Budějovice“B“ 1:1. V posledním domácím mistráku zachraňovali Krčští remízu v nastaveném čase z penalty.

Protože v ročníku 2007/08 hrála Krč II. ligu, boleslavská juniorka se s ní o mistrovské body střetla v předchozím ročníku 2006/07. A s hodně rozdílnými zkušenostmi. Na podzim 2006 utkání SK Sparta Krč – FK Mladá Boleslav“B“ 1:0 rozhodl gól z penalty, kterou si rozhodčí Moník vymyslel pět minut před přestávkou. Před dvěma roky hrál FK Mladá Boleslav“B“ v sestavě: Šeda – Kalíšek, Palát, Vít, Nesvadba – Brunclík, Riegel, Murárik (69. Herman), Vajgl – Voborník (83. T.Brezinský), Ordoš.

V odvetě na jaře 2007 bylo utkání FK Mladá Boleslav“B“ – SK Sparta Krč 3:0 jednoznačnou záležitostí. Dva góly dával Michal Sedláček a jeden Radim Holub. Boleslavská sestava vypadala takto: Kučera – Krátký, Brezinský (75. Skramužský), Rolko (68. Pára), Horák – M.Sedláček, Ordoš, Vizingr, Fabián – Holub (57. Murárik), Mikolanda.

Fanshop banner