Rodinná tribuna bude fandit i soutěžit
Klub

Rodinná tribuna bude fandit i soutěžit

Redakce

Lucka a David zvou všechny dětské fanoušky fotbalu na rodinnou tribunu mladoboleslavského městského stadionu v neděli 21. září, kdy se od 16, 30 hodin koná utkání 7. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - SK Kladno, k účasti ve výtvarné soutěži s názvem Nakresli svého fotbalistu. Nejlepší díla budou odměněna a jejich autoři vyhlášeni o přestávce fotbalového utkání.

Dětské fotbalové obrázky za pomocí grafiků vytvoří výzdobu boční stěny rodinné tribuny a budou také zveřejněné na klubových webových stránkách www.fkmb.cz . Manažer klubové komunikace Jiří Koros slibuje dětem i rodičům, že se v nedělním odpoledni určitě nebudou na fotbalové rodinné tribuně nudit.

„Po celou dobu utkání si malé děti můžou kreslit a hrát. Budou se zde nafukovat balónky, ze kterých můžou zkoušet vytvářet zvířátka i jiné zábavné prvky a samozřejmě si balónky odnesou domů jako dárky. A hlavně s Davidem a Luckou budou fandit boleslavským fotbalistům. Pokud máte doma cokoliv na podporu fandění, vezměte si to s sebou, ať je vás dobře vidět i slyšet.“

Na děti se těší Lucka s Davidem.

Rodinnou tribunu u fotbalového hřiště zajišťuje agentura modella (www.modella.cz)

Fanshop banner