Osmiletí v boleslavských barvách
Klub

Osmiletí v boleslavských barvách

Redakce

Kluci narození v roce 2000 začali nový fotbalový ročník 12. srpna a po třech trénincích v domácích podmínkách odcestovali v neděli 17. srpna na týdenní soustředění do Starých Splavů, v jehož průběhu sehráli dvě přípravná utkání. O mistrovské body v Pojizerské lize hráli na začátku září a výrazně přehráli semilské i lomnické soupeře.

Malí fotbalisté si při letním soustředění ve Starých Splavech pochvalovali skvělý trávník na hřišti i dobrou kuchyni. Vadila jim však každodenní povinnost ranního úklidu. Ale i to prý zvládli...

V rámci soustředění sehráli dvě přátelská utkání. FK Jablonec zaslouženě přehráli 4:2. Góly dávali Zmij, Skůček, Salač a Vodička. Výborně zachytal Kysela. Českou Lípu porazili 7:2, když tři góly střelil Vodička a po jednom přidali Salač, Pulo, Strouhal a Zmij.

Další přípravné utkání ve středu 27. srpna na hřišti v Hlavici prohráli s FK Liberec 3:5. Boleslavské góly zařídili Mísař, Salač a Vitmajer.

První mistrovská utkání Pojizerské ligy hráli boleslavští žáčci (ročník narození 2000) v Semilech, kde své soupeře jednoznačně přehráli:

Semily – FK Mladá Boleslav (modří) 2:8

Lomnice nad P. – FK Mladá Boleslav (bílí) 0:9

Semily – FK Mladá Boleslav (bílí) 0:9

Lomnice nad P. – FK Mladá Boleslav (modří) 0:5

Boleslavské góly v modrých dresech stříleli: 8 - Zmij, Lechi, 2 - Gärtner, 1 - Blažek, Rašovský.

Boleslavské góly v bílých dresech stříleli: 7 - Chaloupka, 4 - Strouhal, 2 - Zeman, Krčmařík, Pulo, 1 – Stojka.

Fanshop banner