Jedeme fandit na jih Čech
Klub

Jedeme fandit na jih Čech

Redakce

Na utkání 6. kola Gambrinus ligy SK Dynamo České Budějovice – FK Mladá Boleslav, které se hraje v neděli 14. září od 17 hodin, pořádá mladoboleslavský klub autobusový zájezd s odjezdem půl hodiny po nedělním poledni a s výhodnými cenami pro každého, kdo chce fotbalistům v modrobíle pruhovaných boleslavských barvách pomoci k udržení a nebo dokonce vylepšení čtvrtého místa v ligovém pořadí.

Sraz účastníků fotbalové výpravy do Českých Budějovic je v neděli 14. září ve 12,15 hodin v areálu městského stadionu za hlavní vstupní bránou, kde budou přistavené autobusy, jejichž odjezd je plánovaný na 12,30 hodin.

Cena zájezdu včetně vstupenky na ligový fotbal je 250,- Kč (členové fanklubu platí zlevněnou taxu 200,- Kč). Platící fanoušek si může vzít jednoho rodinného příslušníka (manželka, dítě do 15 let ) za 50% ceny, ale je nutné ho nahlásit předem z důvodu rezervace dostatečného počtu sedadel v autobuse.

Uzávěrka přihlášek je v pátek 12. září ve 12 hodin.

Bližší informace zájemci obdrží u Jana Pažouta na telefonu 777 313 404 nebo na emailové kontaktu jan.pazout@centrum.cz- heslo DYNAMO

Fanshop banner