Dorostenci s plným bodovým ziskem
Klub

Dorostenci s plným bodovým ziskem

Redakce

Dorostenci v boleslavských dresech poslední prázdninový víkend čtyřikrát vyhráli a neztratili ani bod. Starší ligoví dorostenci vypráskali hradeckého protivníka dokocne sedmi góly, z nichž tři dal Dudka.

Žáci již tak suverénní nebyli. Ve čtyřech mistrovských zápasech získali sedm ze dvanácti možných bodů.

Ve dnech 29.-31.8.2008 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a přípravná utkání s těmito výsledky:

FK Mladá Boleslav „A“dorost – FC Hradec Králové B 7:2 (4:0)

Bez reprezentantů Rýdla a Bořila zasloužené vítězství, na kterém se podíleli góly Dudka 3, Chramosta 2, Zahustel a Šorm. Více podrobností v samostatné reportáži v dorosteneckém bloku tohoto klubového webu.

FK Mladá Boleslav „B“dorost – FC Slovan Liberec B 3:0 (3:0)

O výsledku tohoto divizního utkání staršího dorostu se rozhodlo již do přestávky, kdy naše mužstvo svého soupeře jednoznačně přehrálo a dokázalo vstřelit i tři branky, když dvakrát se trefil Volf a jednou Tipta.

FK Mladá Boleslav „C“dorost – FC Hradec Králové B 2:0 (0:0)

V dalším ligovém zápase vybojoval „C“ dorost tři body, které se však rodili těžce. Hradečtí byli více než rovnocenným soupeřem, po nerozhodném poločase se po změně stran gólově prosadili David Šťastný a Klíma

FK Mladá Boleslav „D“dorost – FC Slovan Liberec B 2:1 (1:1)

Také D dorost získal plný počet bodů. Narazil však na velmi zdatného soupeře, hra byla v průběhu celého utkání vyrovnaná, rozhodla tečovaná střela Válka. Liberec šel po chybě brankáře Pánka do vedení, po pěkné narážečce Horáka Hrdý do přestávky vyrovnal.

FK Mladá Boleslav „A“žáci – SK Dynamo České Budějovice 1:1 (1:0)

Herně se toto utkání našim „A“ žákům nevydařilo. Chyběla větší podpora ofenzívy, naši hráči kazili velké množství přihrávek. Přesto jsme se ujali vedení po akci Koštíř-Eliáš a následné dorážce Tvrzníka. Po změně stran jsme mohli zvýšit skóre utkání, bohužel nás soupeř potrestal vyrovnávací brankou.

FC Olympia Hradec Králové – FK Mladá Boleslav „B“žáci 2:4 (0:1)

V porovnání s předcházejícím mistrovským utkáním se výrazně zlepšila hra záložní řady, která ovládla střed pole a vytvořila tak potřebný tlak, který vyústil i ke vstřelení branek. Naše družstvo po dvou brankách Bareše, jedné Tanečka a Kubelky vedlo již 4:0, domácím se za tohoto stavu podařilo dvakrát skórovat, když využili našich zbytečných chyb.

FK Mladá Boleslav „C“žáci – SK Dynamo České Budějovice 3:1 (2:0)

Náš tým podal jeden ze svých nejlepších výkonů, hrál důsledně v obraně a dokázal se prosadit i gólově. Velmi dobrý výkon po celou dobu zápasu rozhodl o zasloužené výhře, branky dali Špringl, Dohnalík a Saéz.

FC Olympia Hradec Králové – FK Mladá Boleslav „D“žáci 1:0 (1:0)

Toto utkání se našemu družstvu herně povedlo, škoda jen, že jsme svůj výkon nekorunovali vstřelením branky. Proti fyzicky vyspělejšímu soupeři jsme hráli vyrovnanou partii, bohužel jsme inkasovali po rohovém kopu a na tuto branku jsme již do konce zápasu nedokázali odpovědět, i když šance jsme k tomu měli.

Fanshop banner