Ve středu pohár v Hlavici
Klub

Ve středu pohár v Hlavici

Redakce

Utkání 2. kola Poháru ČMFS SK Hlavice – FK Mladá Boleslav se hraje ve středu 3. září od 17 hodin na hřišti ambiciózního nováčka ČFL. Řízením pohárového duelu byl pověřen zkušený prvoligový sudí Příhoda, asistenty na lajnách mu budou Kovařík a Blaschke, delegátem utkáním je Noháč z nedalekého Mnichova Hradiště.

O postup do třetího pohárového kola se hraje pouze jednokolově, rozhodnutí tedy musí padnout v hlavickém utkání, případně v následném penaltovém rozstřelu.
Vítěz utkání SK Hlavice – FK Mladá Boleslav se ve třetím pohárovém kole potká s lepším z dvojice Velim – Meteor Praha ve středu 24. září.

Hlavice v letošním roce postoupila z divize do ČFL a se zahájením nové mistrovské sezóny může být spokojená. Po čtyřech odehraných kolech je šestá v konkurenci osmnácti účastníků.

Hlavičtí fotbalisté v úvodním mistrovském zápase vydřeli remízu na mladoboleslavské Astonce proti FK Mladá Boleslav“B“ 1:1 a ve druhém kole si poradili s týmem Baumit Jablonec“B“ 3:1. Potom inkasovali ve Vlašimi prohru 1:4. Ovšem doma udrželi neporazitelnost, když zdolali Náchod-Deštné 2:1.

V 1.kole Poháru ČMFS přešli přes divizní Nový Bydžov, když na jeho hřišti vyhráli těsně 3:2. Získali tak právo hostit předloňského čtvrtfinalistu Poháru ČMFS, dvojnásobného účastníka Poháru UEFA a aktuálně třetí tým Gambrinus ligy.

Ze 2. kola Poháru ČMFS již byla odehrána tři utkání. V jednom z nich si postup zajistil prvoligový Baník Ostrava. Zbývající pohárový program je rozdělený převážně do tří dnů prvního zářijového týdne, jen Kladno dohrává v druhém zářijovém týdnu.

Hrálo se: Hranice – Uničov 0:0 na penalty 3:5, Brumov – Baník Ostrava 1:2, Boskovice – Lázně Velké Losiny 1:0.

Úterý 2. září od 17 hodin: Bystrc – Fulnek, Hlučín – Karviná

Úterý 2. září od 19 hodin: Bohemians 1905 – FC Hradec Králové

Středa 3. září od 17 hodin: Votice – Vlašim, Sezimovo Ústí – Příbram, Karlovy Vary – Baník Sokolov, Děčín – Teplice, Písek – Dukla Praha, Vyšehrad – Viktoria Žižkov, Letohrad – Jablonec, Otrokovice – Zlín, Líšeň – Jihlava, Velké Meziříčí – České Budějovice, Šardice – Mutěnice, Týniště nad Orlicí – Brno, Hulín – Slovácko, Most – Ústí nad Labem, Hlavice – Mladá Boleslav, Velim – Meteor Praha, Domažlice – Viktoria Plzeň, Opava – HFK Olomouc, Třinec – Sigma Olomouc, Králův Dvůr – Bohemians Střížkov, Olympia Hradec Králové – Kolín, Frýdek Místek – Vítkovice, Dvůr Králové – Sparta Praha

Čtvrtek 4. září od 17 hodin: Rakovník – Slavia Praha, Turnov – Slovan Liberec

Úterý 9. září od 17 hodin: Hořovicko – Kladno

Fanshop banner