Hapal: Viděli jsme nadstandardní utkání
Klub

Hapal: Viděli jsme nadstandardní utkání

Redakce

Boleslavský trenér Pavel Hapal si užíval čtvrté utkání v řadě bez porážky, naopak olomoucký Zdeněk Psotka musel přijmout první prohru v tomto ligovém ročníku po předchozí sérii čtyř neprohraných utkání. Pavel Hapal zdůraznil, že duel FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc 2:1 měl nadstandardní úroveň přičiněním obou mužstev, pouze jej mrzelo, že jeho hráči o výhře nerozhodli rázněji, ale naopak se při těsném vedení báli o výsledek.

„Šli jsme za vítězstvím a první půle byla podle mých představ. Hráli jsme kvalitně dopředu a pozorně bránili. Trošku mi chybí lepší vyřešení finálních věcí. Ale je důležité, že děláme málo chyb v defenzívě a soupeře nepouštíme do šancí. Škoda byla, že jsme se po kontaktním gólu báli o výsledek. O výsledku zápasu jsme mohli rozhodnout dříve,“ prohlásil Pavel Hapal.

„Utkání rozhodl první poločas,“ pravil na úvod hodnocení olomoucký Zdeněk Psotka a pokračoval výčtem důvodů. „Soupeři jsme lehkovážnou rozehrávkou nabídli tři šance a on dvě dokázal potrestat. Navíc nám v koncovce chyběla větší agresivita. Druhý poločas už byl z naší strany lepší, ale nadále jsme dělali chyby v defenzívě a v rozehrávce. Snažíme se hrát fotbal s rychlou rozehrávku a hráči to někdy řeší až příliš fotbalově a soupeř je za to trestá.“

Fanshop banner