Rýdl a Bořil v dorostenecké reprezentaci
Klub

Rýdl a Bořil v dorostenecké reprezentaci

Redakce

Obránce Michal Rýdl a útočník Jan Bořil z FK Mladá Boleslav jsou v kádru české reprezentace osmnáctiletých fotbalistů pro 15. ročník mezinárodního turnaje Václav Ježka, který se koná od úterý 26. srpna do soboty 30. srpna na deseti hřištích v okolí Mladé Boleslavi. Družstvo po dobu turnaje pobývá v nymburském sportovním centru, odkud vyjíždí k jednotlivým utkáním.

Reprezentační trenér Jaroslav Hřebík nominoval osmnáct fotbalistů z devíti tuzemských klubů: Jan Bořil a Michal Rýdl z Mladé Boleslavi, Stanislav Dostál z Tescomy Zlín, Zdeněk Folprecht, Vojtěch Kulovaný, Jakub Novák a Petr Putz ze Sparty Praha, Marek Hanousek a Petr Kolařík ze Slavie Praha, Karel Jelen a Milan Smrž z Teplic, Milan Machalický a Václav Vašíček ze Sigmy Olomouc, Jan Matas a David Vaněček z Viktorie Plzeň, Zbyněk Musiol a Dalibor Vašenda z Baníku Ostrava, Jakub Štourač z Brna.

Program turnaje Václava Ježka

Úterý 26. srpna od 17 hodin: Česko – Island (Český Dub), Norsko – Maďarsko (Lysá nad Labem), Švédsko – Slovensko (Čelákovice), Polsko – Bavorsko (Dobrovice).

Středa 27. srpna od 17 hodin: Česko – Maďarsko (Nový Bydžov), Norsko – Island (Benátky nad Jizerou), Švédsko – Bavorsko (Mnichovo Hradiště), Polsko – Slovensko (Rejšice).

Pátek 29. srpna od 16,30 hodin: Česko – Norsko (Přelouč), Island – Maďarsko (Čelákovice), Švédsko – Polsko (Lysá nad Labem), Slovensko – Bavorsko (Bělá pod Bezdězem).

Sobota 30. srpna od 14 hodin malé finále o 3. místo v Mnichově Hradišti a od 16 hodin finále turnaje v Českém Dubu.

Fanshop banner