Body ztratili v závěru
Klub

Body ztratili v závěru

Redakce

Dvakrát ve čtyřech dnech hráli dorostenci o ligové body v Praze. Ve středu proti Motorletu uhájili těsnou výhru 1:0, v sobotu proti Meteoru neubránili soupeřovy standardní situace a nezvládli závěr utkání, čímž nezískali ani bod. Nejbližší mistrovské utkání je čeká v poslední srpnové sobotě doma proti Hradci Králové.

První udeřili boleslavští dorostenci. Ve 27. minutě rohový kop Rýdla úspěšně hlavou usměrnil Zahustel – 0:1. Tři minuty před přestávkou získali Pražané výhodu trestného kopu, který brankář Kanaval zvládl vyrazit pouze před sebe a na dorážku z bezprostřední blízkosti již nestačil – 1:1.

Poločas tedy skončil nerozhodně, ovšem ve druhém dějství šli do vedení zase Boleslavští. V 67. minutě založil akci Dudka a zdánlivě ztracený míč doběhl Bořil, z jehož přihrávky před brankou se prosadil Synek – 1:2. Pražané vyrovnali v 82. minutě vydařeně provedeným trestným kopem z necelých dvaceti metrů – 2:2.

Výhru a tři body pro Mladou Boleslav měl v poslední minutě utkání na kopačce Synek, ale z malého vápna přestřelil branku soupeře. Tomu se záhy povedl brejk mezi boleslavskými stopery a strhnul vítězství na svoji stranu – 3:2.

„Ztratili jsme nejen jeden, ale všechny tři body zcela zbytečně především proto, že jsme nezvládli jsme standardní situace soupeře,“ posteskl si trenér Láďa Sedláček.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval – Bílý (81. Vorasický), Bým, Pečínka, Rýdl – Šíma (52. Synek), Smetana, Kučera (69. Šorm), Dudka – Zahustel, Bořil. Připraveni ještě byli Rudzan, Kubát, Tvaroha a Krch.

Góly FK MB: 27. Zahustel, 67. Synek

Fanshop banner