V sobotu proti juniorce Liberce na Městském stadionu
Klub

V sobotu proti juniorce Liberce na Městském stadionu

Redakce

Třetí mistrovské utkání ČFL FK Mladá Boleslav“B“ – FC Slovan Liberec“B“ se hraje v sobotu 23. srpna od 10,15 hodin na hřišti v areálu Městského stadionu, nikoliv na původně zamýšlené Astonce. „Potřebujeme vyhrát a dotáhnout se na Liberecké,“ vědí boleslavští junioři. V aktuálním pořadí jsou čtvrtí od konce a ztrácejí tři body na svého sobotního soupeře.

V předchozím mistrovském ročníku měli boleslavští junioři s libereckými aktivní bilanci. V loňském říjnu skončilo nezáživné utkání s minimem příležitostí bezgólovou plichtou.

Podzimní sestava FK Mladá Boleslav“B“: Šeda – Kalíšek, Brezinský (89. Pára), Mrvík, Horák – Sedláček, Svoboda (78. Murárik), Vajgl, Fabián – Schubert, Nečas (71. Vizingr).

Podzimní sestava FC Slovan Liberec“B“: Hauzr – Krátký, R. Dejmek, Jakovský, Jonáš – Zeman, Vlasko (78. Broschinský), Hochmeister, Hudson – Dohnálek (67. Věchet), Jirouš.

Odveta letos na jaře vyšla Boleslavským mnohem lépe, neboť na Astonce vyhráli 3:1 v kvalitním utkání, kdy oba týmy devadesát minut neúnavně usilovaly o mistrovské body. V 15. minutě Ganugravův centr hlavičkoval do liberecké branky Mašek a ve 26. minutě předvedl Dittrich sólo přes polovinu hřiště a pět protihráčů završené druhým gólem. Za necelých pět minut po Dohnálkově pasu snížil Vlasko na 2:1. Tak skončil první poločas. Ve druhém se střelci na obou stranách několikrát mýlili až se pět minut před koncem trefil Mašek po Kadlecově akci – 3:1.

Jarní sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger – Svoboda, Mrvík, Procházka, Brezinský (76. Kalíšek) – Dittrich (62. Kadlec), Vizingr, Vajgl, Ganugrava (76. Dytrt) – Mašek, Vaněček. připraveni ještě byli Horák a Krch.

Jarní sestava FC Slovan Liberec“B“: Uvarenko – Dohnálek, Krátký, Radek Dejmek, Rehák (46. Zeman) – Novotný, Bílek, Vlasko, Vít (89. Pechar) – Martan, Brožík (84. Kesner). Připraveni ještě byli Širanec, Pyšek a Mareček.

Fanshop banner